İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5331 %0.06
49,6506 %-0.02
5.761,49 % 0,15
91.968,40 %-1.468
Ara
Muhalif. GÜNDEM 49 ilde DEAŞ operasyonu: 210 şüpheli yakalandı

49 ilde DEAŞ operasyonu: 210 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde düzenlenen DEAŞ operasyonlarında 210 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Şüphelilerin örgüte finans sağladıkları tespit edildi.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne yönelik olarak 49 ilde gerçekleştirilen operasyonlar hakkında önemli bilgiler paylaştı. Bakan Yerlikaya, cumhuriyet başsavcılıkları ile MİT Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde düzenlenen operasyonların detaylarını açıkladı. Operasyonlar, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük illerin de dahil olduğu birçok bölgede yapıldı.

210 Şüpheli Yakalandı

Operasyonlarda toplamda 210 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya, yakalanan şüphelilerin DEAŞ terör örgütü kapsamında faaliyet gösterdiklerini ve örgüte finans sağladıklarını belirtti. Ayrıca, Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden operasyonlara ait bazı görüntüleri de paylaştı.

Teröre Karşı Birlik ve Dayanışma

Ali Yerlikaya, paylaşımında, “Teröre karşı birlik, beraberlik ve dayanışma en büyük gücümüzdür. Halkımızın huzurunu ve güvenliğini sağlamak için operasyonlarımıza aralıksız devam ediyoruz.” ifadelerini kullanarak, terörle mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *