İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5106 %0.02
49,5454 %-0.11
5.770,90 % 0,31
91.206,44 %-1.717
Ara
Muhalif. BİLGİ NOKTASI Bellapais Adana sahibi kim? Bellapais Güzellik Merkezi battı mı?

Bellapais Adana sahibi kim? Bellapais Güzellik Merkezi battı mı?

Adana’nın en bilinen güzellik merkezlerinden biri olan Bellapais hakkında çarpıcı iddialar gündemde. Bellapais Adana sahibi kim? Bellapais Güzellik Merkezi battı mı?

Okunma Süresi: 1 dk

Adana’da yıllardır faaliyet gösteren ve birçok şubesi bulunan Bellapais Güzellik Merkezi hakkında şok edici gelişmeler yaşanıyor. Tedarikçilere, müşterilere ve çalışanlara yüksek miktarda borcu olduğu ileri sürülen merkezin, sosyal medya hesaplarını kapatarak tüm faaliyetlerine son verdiği belirtildi. Peki Bellapais Adana sahibi kim? Bellapais Güzellik Merkezi battı mı?

Bellapais Adana sahibi kim? Bellapais Güzellik Merkezi battı mı?

İddialara göre, Bellapais’in sahibi olduğu belirtilen Sinem Çekinmez, herhangi bir açıklama yapmadan ortadan kayboldu. Çalışanlar, hem maaşlarını hem de kıdem haklarını alamadıklarını söylerken, Çekinmez’e günlerdir ulaşamadıklarını ifade etti.

Bellapais’te çalışan birçok personel, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle Adana M1 Tepe AVM’de bulunan şube önünde toplanarak basına açıklamalarda bulundu. Personeller, hiçbir bilgilendirme yapılmadan işletmenin kapatıldığını, işten çıkarıldıklarını sonradan öğrendiklerini ve mağdur olduklarını dile getirdi.

Öte yandan edinilen bilgilere göre, Sinem Çekinmez’e ait olduğu belirlenen üç farklı iş yeri ve ikamet adresine polis ekipleri tarafından baskın düzenlendi. Bu adreslerde arama yapıldığı, ancak resmi bir açıklamanın henüz yapılmadığı öğrenildi. Mağdur çalışanlar ise hukuki süreç başlatmaya hazırlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *