TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka, teknik direktör Zafer Uysal yönetiminde yakaladığı çıkışı Denizli deplasmanında da sürdürdü. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen yeşil-kırmızılı ekip, sahadan 6-0'lık farklı bir galibiyetle ayrılarak son 5 maçtaki 4. zaferini elde etti.
Gol yağmuru erken başladı
Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip, 7. dakikada Eren Arda'nın golüyle perdeyi açtı.
Bu golden sadece 5 dakika sonra Veysel Karani, yaklaşık 25 metreden attığı şık golle farkı ikiye çıkardı. İlk yarının kontrolünü elinde tutan Karşıyaka, 21.
dakikada Mücahit ve 41. dakikada Gökdeniz'in golleriyle soyunma odasına 4-0 önde girdi.
Karşıyaka'nın kalecisi Tuğran Burak, ilk yarının son anlarında yaşadığı talihsiz bir pozisyonda kale direğine çarpmasına rağmen tedavisinin ardından oyuna devam edebildi.

İkinci yarıda da hız kesmediler
Oyunun ikinci devresinde de baskısını sürdüren İzmir temsilcisi, 54. dakikada Mücahit'in kendisinin ikinci, takımının beşinci golünü kaydetmesiyle farkı daha da açtı.
Karşılaşmanın skorunu belirleyen gol ise 79. dakikada Ensar'dan geldi.
Bu sonuçla puanını 15'e yükselten Karşıyaka, kuruluşunun 114. yıl dönümünü görkemli bir galibiyetle taçlandırdı.
Denizli İdmanyurdu ise 6 puanda kalarak ligin alt sıralarında zor günler geçirmeye devam etti. Karşılaşma boyunca tribünleri dolduran Karşıyaka taraftarları, maç sonunda takımlarıyla birlikte galibiyet coşkusunu doyasıya yaşadı.