Gülenay Çoruh'un nikah masasına giden yolda ilk adım: Ünlü çiftin kızı İlker Ayrık'ın çiftliğinde söz kesti

Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu'nun kızı Gülenay, İlker Ayrık'ın çiftliğinde düzenlenen törenle nişanlandı. Gecede Ozan Güven'in dansözle oynadığı anlar objektiflere yansıdı.

Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu'nun kızları Gülenay Çoruh, hayatının en özel günlerinden birini yaşadı. Genç kadın, sevgilisiyle nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Tören, oyuncu İlker Ayrık'ın İstanbul'daki çiftliğinde gerçekleştirildi.

Ünlü isimler gecede buluştu

Nişan törenine aile bireyleri ve çiftin yakın dostları katıldı. Şevket Çoruh'un uzun süredir birlikte çalıştığı Arka Sokaklar dizisindeki rol arkadaşları da bu mutlu günde Çoruh'u yalnız bırakmadı. Geceye damga vuran isimlerden biri ise Ozan Güven oldu. Çoruh'un tiyatrosunda sahnelenen oyunda rol alan Güven, nişanda boy gösterdi.

Dansözle göbek atan Ozan Güven gecenin sürpriziydi

Gecenin ilerleyen saatlerinde Ozan Güven ve Şevket Çoruh, sahneye çıkan dansözle birlikte göbek attı. Bu eğlenceli anlar, davetliler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Ozan Güven'in dansözle dans ettiği görüntüler, sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu.

Çiftin dostluğu sürüyor

Şevket Çoruh ile Günay Karacaoğlu, 1993 yılında dünyaevine girmiş, 1997'de kızları Gülenay dünyaya gelmişti. Çift, 2004 yılında boşanma kararı almıştı. Ancak aradan geçen yıllara rağmen eski eşler, kızlarının bu özel gününde bir araya gelerek mutluluklarını paylaştı. Bu birliktelik, dostluklarının hâlâ devam ettiğini gösterdi.

İLGİLİ HABERLER