Muharrem İnce İmamoğlu'nun mesajını paylaştı: Güç gösterisi zayıflık alametidir

Cezaevinde tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, kendisini ziyaret eden Muharrem İnce aracılığıyla bir mesaj paylaştı. Mesajda İmamoğlu, “Bir iktidarın en zayıf hali, rakiplerini tutuklamasıdır. Milletçe kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, tutuklu bulunduğu Silivri Marmara Cezaevi’nden bir mesaj gönderdi.

İmamoğlu’nu bugün Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ziyaret etti. İnce, cezaevi çıkışında İmamoğlu'nun mesajını kamuoyuyla paylaştı.

“Güç gösterisi zayıflığın işaretidir”

İmamoğlu’nun mesajında dikkat çeken ifadeler yer aldı. Cezaevinden yazdığı notta şu sözleri kullandı:

“Güç gösterisi zayıflık alametidir. Bir iktidarın en zayıf ve çaresiz hali, rakibini ve muhaliflerini tutuklamasıdır.
Aziz milletim, biz milletçe Cumhuriyet, demokrasi ve adalet sevdalıları dimdik ayaktayız. Milletçe kazanacağız.
Millet büyüktür.”

Ekrem İmamoğlu – Silivri

Muharrem İnce: "Demokrasiye sahip çıkmalıyız"

Ziyaret sonrası açıklama yapan Muharrem İnce ise, Türkiye'nin içinde bulunduğu sürecin demokrasi açısından kaygı verici olduğunu belirterek, “Seçimle yarışmak yerine, yargı yoluyla siyaset dizayn edilemez. Bu hepimizin meselesidir” dedi.

İmamoğlu’nun tutukluluğu ve siyasi sonuçları Türkiye gündemini sarsmaya devam ediyor. Muhalefet cephesinden dayanışma mesajları yükselirken, iktidarın tutumu kamuoyunda tartışma yaratıyor.

İLGİLİ HABERLER