Gemlik'te silahlı saldırı: Kaçmaya çalışan şüpheli kıskıvrak yakalandı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde tartıştığı kişiyi silahla yaralayan saldırgan, bindiği taksiyle izini kaybettiremeden polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı olayı, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. Cumhuriyet Mahallesi'nde bir araya gelen İ.K.⁠ ile T.D.⁠ arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine İ.K., yanında taşıdığı tabancayı çekerek T.D.'ye ateş açtı. Kurşunların hedefi olan T.D.⁠ kolundan ve bacağından yaralanarak yere yığıldı.

Hastaneye kaldırıldı

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi'ne sevk edilen T.D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin sürdüğü belirtildi. Saldırgan ise olayın hemen ardından bölgeden uzaklaşmak için bir taksiye bindi.

Gemlik'te silahlı saldırı: Kaçmaya çalışan şüpheli kıskıvrak yakalandı

Polis ekipleri takibi bırakmadı

Şüphelinin kaçış güzergahını belirleyen emniyet güçleri, kısa süreli bir takibin ardından İ.K.'yi taksi içerisinde yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin üzerinde olayda kullandığı değerlendirilen tabanca da ele geçirildi. Emniyet birimleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, saldırının gerçekleşme nedeni ve detayları araştırılıyor.

İLGİLİ HABERLER