İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3979 %0.03
55,6494 %-0.18
6.644,78 %1.51
83.062,00 %0.16
Muhalif. İzmir’de derin dondurucuda cesetleri bulunan 4 şahsın öldürülmesine ilişkin şüpheli yakalandı

İzmir’de derin dondurucuda cesetleri bulunan 4 şahsın öldürülmesine ilişkin şüpheli yakalandı

İzmir’de derin dondurucuda cesetleri bulunan 4 şahsın öldürülmesine ilişkin şüpheli yakalandı
Okunma Süresi: 2 dk

İZMİR (AA) İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir evde derin dondurucu içinde cesetleri bulunan Türkmenistan uyruklu 4 kişinin öldürülmesine ilişkin 1 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bayraklı ilçesinde 18 Haziran'da 3'ü kadın 1'i erkek toplam 4 Türkmenistan vatandaşının kasten öldürülmesi olayının şüphelisi, Türkmenistan uyruklu S.H, Çeşme ilçesinde emniyet müdürlüğü ekiplerimizce yakalanmıştır." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, olayda kullanıldığı belirtilen bıçakla yakalanan S.H'nin cinayetleri kıskançlık sebebiyle işlediğini itiraf ettiği belirtildi.

2 yıldır inşaatlarda çalışıyormuş

Cinayet zanlısı S.H'nin polise verdiği ilk ifadede, yaklaşık 2 yıldır Çeşme'de inşaatlarda çalıştığını, öldürdüğü kişilerin cep telefonlarını Basmane semtinde sattığını söylediği öğrenildi.

Polisin, şüphelinin gizlendiği Çeşme ilçesi Şifne Mahallesi'ndeki inşaat bölgesinde yaklaşık 30 saat bekledikten sonra bu kişiye yönelik operasyon düzenlediği kaydedildi.

Olay

Bayraklı ilçesi Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak'taki bir eve giden polis ekipleri, derin dondurucuda vücut bütünlüklerinin bozulduğu tespit edilen 4 ceset bulmuştu.

Cesetlerin anne Gülkamar Hanymova, kızları Leyla Geldiyarova (30) ve Laçin Geldiyarova (28) ile Ruslan Kerimov'a ait olduğu tespit edilmişti

Anne Hanymova ile kızlarının Türkiye'ye 2019'da geldikleri, İzmir'de bakıcılık yaptıkları, cesedi bulunanlardan Ruslan Kerimov'un ise Leyla Geldiyarova'nın erkek arkadaşı olduğu, şüpheli S.H'nin de bu kişilerle aynı evde yaşadığı öğrenilmişti.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız