İstanbul
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3692 %0.13
55,2790 %0.39
6.616,73 %0.06
83.668,54 %1.18
Muhalif. İBB Başkanı İmamoğlu, Çanakkale’de ”Biga Buluşması”na katıldı

İBB Başkanı İmamoğlu, Çanakkale’de ”Biga Buluşması”na katıldı

İBB Başkanı İmamoğlu, Çanakkale’de ”Biga Buluşması”na katıldı
Okunma Süresi: 2 dk

​​​​​​​ÇANAKKALE (AA) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Millet İttifakı olarak bizim kimseyle kavgamız yok. Tutarlı, ileri görüşlü bir ekonomi anlayışı gelsin istiyoruz." dedi.

İmamoğlu, Çanakkale'nin Biga ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Biga Buluşması" etkinliğinde yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimleri öncesi şehir şehir gezerek milletle bir araya geldiklerini söyledi.

İnsanlarla dertleştiklerini, selamlaştıklarını belirten İmamoğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi.

Türkiye'nin 86 milyonluk büyük bir aile olduğunu vurgulayan İmamoğlu, "Bizi bir Allah'ın kulu ayıramaz. Biz tam da o ruhun mayasının atıldığı Çanakkale şehitlerinin torunlarıyız. Birliğimizi hiç kimse bozamaz." ifadesini kullandı.

İmamoğlu, seçmenlerin 17 gün sonra 5 yıllığına ülkeyi kimin yöneteceğine karar vereceğini anımsattı.

Ülke ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İmamoğlu, "Millet İttifakı olarak bizim kimseyle kavgamız yok. Tutarlı, ileri görüşlü bir ekonomi anlayışı gelsin istiyoruz. Paramızı pul yapan ekonomiyi tekrar ayağa kaldırmak, akılcı politikalarla geleceğimizi teminat altına almak, çocuklarımızı ve gençlerimizin umutsuzluğunu ortadan kaldırmak; yapmak istediğimiz bu. Bu millete reva görülen fakirlikle kavga edeceğiz." diye konuştu.

Türkiye'de her sorunu çözeceklerini ifade eden İmamoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yapacağımız tek şey; ilgili, bilgili, becerikli, liyakatli yönetimi göreve getirmek. Biz hazırız. Ülkeye huzur getireceğiz. 86 milyon insana hizmet edeceğiz. Bir avuç insana değil, eşe dosta akrabaya değil. Biga'ya hizmet etmeye geliyoruz. Bu milletin parası bu millete yeter. Yeter ki sen bu milletin parasını çarçur etme. Biz sizin evlatlarınıza inanıyoruz. Millet İttifakı olarak göreve geleceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız. Kazandıklarımızı bu milletle paylaşacağız."

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız