İstanbul
Kapalı
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,4209 %0.03
55,6630 %0.87
6.596,42 %1.16
81.008,10 %-3.37
Muhalif. Yeni yaşına hastanede giren depremzede Mehmetcan’ın Beşiktaş dileği

Yeni yaşına hastanede giren depremzede Mehmetcan’ın Beşiktaş dileği

Tedavisi İzmir’de süren Adıyamanlı depremzede Mehmetcan Yaşar’ın 16. yaş günü hastanede kutlandı

Yeni yaşına hastanede giren depremzede Mehmetcan’ın Beşiktaş dileği
Okunma Süresi: 1 dk

İZMİR (AA) 6 Şubat'taki depremlerde Adıyaman'da yaşadıkları apartmanın enkazından 72 saat sonra kurtarılan Mehmetcan Yaşar, yeni yaşına tedavi gördüğü hastanede girdi.

Adıyaman'da 11. sınıf öğrencisi Yaşar'ın ailesiyle yaşadığı Ali Taş Mahallesi'ndeki 6 katlı bina, merkezi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 büyüklüğündeki depremde çöktü.

Enkaz altında kalan Yaşar, 72 saat sonra yardım ekiplerinin çalışmasıyla enkazdan çıkarılarak Adıyaman'daki bir hastaneye kaldırıldı. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesine sevk edilen Yaşar'ın iki bacağı, diz üzerinden ampüte edildi.

Yaşar, daha sonra uçak ambulansla İzmir Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören annesinin yanına getirildi. Yaşar'ın tedavisi hastanenin yoğun bakım servisinde sürüyor.

Yeni yaşa hastanede kutlama

Yaşar'ı ziyaret eden gönüllüler, doğum günü dolayısıyla pasta keserek Yaşar'ın 16. yaş gününü kutladı.

Pastadaki mumları üfleyen Mehmetcan Yaşar, hangi takımı tuttuğunun sorulması üzerine, "Kartal pençesi" hareketi yaparak Beşiktaşlı olduğunu söyledi.

Mehmetcan, Beşiktaş'tan ne istediğinin sorulması üzerine de "Beni bir kez ziyaret edebilirlerse çok sevinirim. Bir de gelirlerse yanlarında formayı getirmeyi unutmasınlar. Öpüyorum sizi." dedi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız