İstanbul
Kapalı
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3950 %0.03
55,1351 %-0.37
6.501,82 %-1.59
81.577,00 %-1.79
Muhalif. Yekta Kurtuluş, eski takımı Galatasaray’ı şampiyonluğa yakın görüyor

Yekta Kurtuluş, eski takımı Galatasaray’ı şampiyonluğa yakın görüyor

Bodrumsporlu orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş: ”Galatasaray rekoru hak eden bir oyun oynuyor. Rekoru hak eden bir takım var. Yönetim olarak da çok büyük bir yükün altına girdiler. İnşallah mali olarak bu yükün altından kalkarlar. Bir Galatasaray taraftarı olarak şampiyonluk gelirse de mutlu olurum”

Yekta Kurtuluş, eski takımı Galatasaray’ı şampiyonluğa yakın görüyor
Okunma Süresi: 2 dk

MUĞLA (AA) ALİ BALLI Galatasaray'ın eski futbolcularından Bodrumsporlu orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş, sarıkırmızılı ekibin rekoru hak eden bir futbol sergilediğini söyledi.

Futbola İzmirspor'da başlayan 37 yaşındaki Yekta Kurtuluş, Kasımpaşa, Galatasaray, Sivasspor, Antalyaspor ve Altay'da forma giydikten sonra şimdi TFF 1. Lig temsilcisi Bodrumspor için ter döküyor.

Kurtuluş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bodrumspor'da forma giymekten mutlu olduğunu kaydetti.

Takımın iki haftadır son dakikalarda yenilen gollerle puan kaybetmesine değinen Kurtuluş, "Lige şampiyonluk veya playoff hedefiyle başlamadık. Ancak iyi giden sonuçlardan sonra herkesin hedefi yükseldi. Bunda ilk yarıyı üçüncü bitirmemizin de etkisi var. Alınan mağlubiyetler bizi ve taraftarları yaralıyor. Bunun altından kalkabilecek bir takımız." dedi.

Galatasaray'dan sonra 2015'te Sivasspor'a transferinin kendisi için hata olduğunu anlatan Kurtuluş, "Sivasspor inanılmaz düzgün bir kulüp. Şu anda Türkiye'de en doğru yönetilen kulüplerden bir tanesi. Ancak yapı olarak, şehir olarak bana uymadı. Sonrasında yine Antalya'da güzel bir sezon geçirdim. Altay'dan sonra da proje takımı olarak Ali Şafak Öztürk ile birlikte Bodrumspor'a geldik." diye konuştu


"Galatasaray rekoru hak eden bir oyun oynuyor"

Süper Lig'de lider konumda bulunan eski takımı Galatasaray'ın bu sezon iyi bir kadro oluşturduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, çok kaliteli oyuncular geldiğine dikkati çekti.

Galatasaray'ın galibiyet serisi (14) rekorunu hak ettiğini belirten Kurtuluş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kasımpaşa maçını saymayarak söylüyorum, Galatasaray rekoru hak eden bir oyun oynuyor. Rekoru hak eden bir takım var. Yönetim olarak da çok büyük bir yükün altına girdiler. İnşallah mali olarak bu yükün altından kalkarlar. Bir Galatasaray taraftarı olarak şampiyonluk gelirse de mutlu olurum. Galatasaraylı her oyuncunun jübileyi burada yapma hedefi olur. Böyle bir maç beni tabii ki mutlu eder. Benim Galatasaray'dan ayrılma nedenim farklı. Bu konuya futbolu bıraktıktan sonra gireceğim. Çünkü birçok kişiyi ilgilendiren bir konu. Orada farklı mevzular vardı."


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız