İstanbul
Açık
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1978 %0.06
55,1280 %-0.52
6.492,04 %-1.39
83.399,11 %-2.48
Muhalif. Vefat eden Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Derviş Çatalbaş, İstanbul’da toprağa verildi

Vefat eden Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Derviş Çatalbaş, İstanbul’da toprağa verildi

Vefat eden Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Derviş Çatalbaş, İstanbul’da toprağa verildi
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) Hayatını kaybeden Türkiye Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Derviş Çatalbaş, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Rahatsızlığı nedeniyle dün 57 yaşında vefat eden Çatalbaş için Sancaktepe Cimnastik Kamp Eğitim Merkezi'nde tören düzenlendi.

Törene, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Artistik Cimnastik Milli Takımı, sporcular ve sevenleri katıldı.

Suat Çelen, burada yaptığı konuşmada, Çatalbaş'ı çocukluğundan beri tanıdığını, kendisinin adı gibi "Derviş" olduğunu ve herkesin kendisini çok sevdiğini söyledi.

Çelen, Çatalbaş'ın herkeste çok güzel anılar bıraktığını belirterek, "Allah mekanını cennet eylesin. Allah hepimize doğumla ölüm arasında böyle hoş bir sada bırakmayı nasip etsin. Hepimizin kalbinde büyük yer etti. Buraya her geldiğimde onu görüyorum. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya da Çatalbaş ile yaklaşık 10 yıldır mesai arkadaşlığı yaptığını belirterek, şunları söyledi:

"Hayat doğumla ölüm arasında geçen çok kısa bir dönem. Derviş Bey, çok çalışkan ancak çalıştığını hiç göstermeyen, sessiz sakin birisiydi. Ben ondan yaşça büyük olmama rağmen kendisinden çok şey öğrendim. Her dinde iyi insan olmak temel prensiptir. Kendisi çok iyi bir insandı. Allah ondan razı olsun. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Konuşmaların ve yapılan duanın ardından Derviş Çatalbaş'ın Türk bayrağı ile Türkiye Cimnastik Federasyonu bayrağına sarılı tabutu, sevenlerinin omzunda cenaze aracına taşındı.

Ali Osman Aydın Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Çatalbaş'ın naaşı, Avrupa Yakası Sanayi Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız