İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5280 %0.11
55,6231 %-0.04
6.623,16 %-0.18
81.189,45 %-1.26
Muhalif. Trabzon’da, sağlık çalışanlarının çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı

Trabzon’da, sağlık çalışanlarının çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı

Trabzon’da, sağlık çalışanlarının çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı
Okunma Süresi: 2 dk

TRABZON (AA) Trabzon Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen "Doğumdan Yaşama İnsanımız" adlı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleşti.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ve sağlıkçılar katıldı.

Açılışta konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, başarılı çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarını ve sergide emeği geçenleri tebrik etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de sağlık çalışanlarının pandemi döneminde çok büyük fedakarlıklar yaptığını belirtti.

Trabzon'da Kovid19 dolayısıyla yaşamını yitiren sağlıkçıların adını yaşatmak için çalışmaları olduğuna işaret eden Genç, "Bu görev sorumluluğun ötesinde bir inancın, bir vicdani sorumluluğun gereğidir. Şehrimizde sağlık şehitlerimiz oldu. Biz de belediye olarak şu anda yapımını tamamladığımız Erdoğdu Mahallesi'nde 9,5 dönümlük parkımızın adını tarihe not düşmek için "Sağlıkçılar Parkı" koyduk. Allah nasip ederse 14 Mart'ta açılışını gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

İl Sağlık Müdürü Hakan Usta da sağlık çalışanlarının özellikle pandemi döneminde zor süreçler atlattığını belirtti.

Usta, sağlık çalışanlarının moral motivasyonu için gayret ettiklerini ifade ederek, "Biz her türlü sanattan, müzikten, sağlık çalışanlarının morali için yararlanmaya gayret ediyoruz. Bu aşkla önümüze gelen bütün fırsatları değerlendiriyor bu organizasyonları yaşama getirmeye gayret ediyoruz. Unutmamamız gereken şey sağlık çalışanları gerçekten çok yoruluyor. Biz de bu doğrultuda üzerimize düşeni yapma gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

Sağlık çalışanların çektiği 32 fotoğrafın yer aldığı sergi, 10 Ocak'a kadar devam edecek.






Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız