İstanbul
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3692 %0.13
55,2790 %0.39
6.616,73 %0.06
83.668,54 %1.18
Muhalif. Ticaret Bakanı Muş, Samsun’da AK Parti teşkilat mensuplarıyla buluştu

Ticaret Bakanı Muş, Samsun’da AK Parti teşkilat mensuplarıyla buluştu

Ticaret Bakanı Muş, Samsun’da AK Parti teşkilat mensuplarıyla buluştu
Okunma Süresi: 2 dk

SAMSUN (AA) Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun'un Bafra ilçesinde AK Parti teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Samsun'dan AK Parti milletvekili adayı olan Muş, Bafra Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıdaki konuşmasında, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde hem Bafra'dan hem Samsun'dan hem de Türkiye'den güzel sonuç alacaklarına inandığını söyledi.

Allah'ın gayretleri zayi etmeyeceğini vurgulayan Muş, "Bizim görevimiz gücümüzün yettiğince, elimizden geldiğince ama en fazlasını yapıp, sonra Allah'tan beklemek. Bireyler olarak, teşkilat mensupları olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmemiz lazım ki netice güzel olsun." ifadesini kullandı.

AK Parti'nin gücünün teşkilatlarından geldiğini, teşkilatlarının gücünün, gayretinin, sandıklardan çıkaracakları oyun, parlamentoda ve cumhurbaşkanlığında partilerini güçlü kılacağına işaret eden Muş, şöyle konuştu:

"AK Parti'nin bir özelliği vardır. Aldığı oy oranının hep üzerine koyarak gelmiştir. Geçen sene Bafra'da aldığımız oyun üzerine koyarak bu seçimlerden çıkmamız lazım. Teşkilatımızın her bir bireyi bizim için kıymetli. Bu bir bayrak yarışı. Oturduğumuz masada geçmiş dönem ilçe başkanlarımız da var, mevcut ilçe başkanımız da var. Bir noktadan sonra o bayrağı verecek, o başka bir görev yapacak ya da çalışmalara katılacak. Dolayısıyla teşkilatlardaki bir görevimiz de şimdiye kadar görev yapmış bütün teşkilat mensuplarımızı çalışmalarımızın içerisine dahil etmektir. Bizim de bu noktada gayretimiz varsa onu ortaya koymamız lazım. Teşkilatçılık bunu gerektirir, birlik beraberlik bunu gerektirir."

Daha sonra Türkiye'nin otomobili Togg'u kullanan, seçim koordinasyon merkezini ziyaret edip esnaf ziyaretinde bulunan Muş'a, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Fuat Köktaş, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile milletvekili adayları eşlik etti.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız