İstanbul
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5565 %0.10
55,7692 %0.12
6.633,21 %-0.03
81.562,01 %-0.58
Muhalif. Sanatçı Yusuf Güney, İzmir’deki ”Patili Okulu” ziyaret etti

Sanatçı Yusuf Güney, İzmir’deki ”Patili Okulu” ziyaret etti

Güney, okuldaki bir köpek yavrusunu da sahiplendi

Sanatçı Yusuf Güney, İzmir’deki ”Patili Okulu” ziyaret etti
Okunma Süresi: 2 dk

İZMİR (AA) Sanatçı Yusuf Güney, kedilerle öğrencilerin iç içe olduğu İzmir'in Beydağ ilçesindeki Adagüre İlkokulunu ziyaret etti.

Yusuf Güney, okulda öğretmen Evrim Mutluay ve 19 öğrencisiyle sohbet edip şarkılar söyledi.

Öğrencilere, oyuncaklar ve bakımını üstlendikleri kediler için mama hediye eden Güney, okuldaki bir köpek yavrusunu da sahiplendi.

Güney, AA muhabirine, okula ilişkin haberleri gördüğünde çok duygulandığını ve okulu ziyaret etmek istediğini belirtti.

Emeği geçenlere teşekkür eden Güney, şöyle konuştu.

"Hayvanların ikinci plana atıldığı bir dünyada bunu başarabilmek çok güzel. Aslında başlıca görevimiz önce çocuklarımızı eğitmek olmalı. Ağaç yaşken eğilir. Farkındalıkları bu yaşlarda oluşuyor. Çocuklarımıza yüce yaratanın bize emanet ettiği bu canlara nasıl davranmamız gerektiğini öğretirsek ileride geri dönüşleri çok güzel olacaktır. Burada öğretmenlerimize çok görev düşüyor. Velilerimize de teşekkür ediyorum. Onlara da büyük görev düşüyor. Burası artık benim örnek okulum. Gittiğim her yerde burayı anlatacağım. Gördüklerim beni çok mutlu etti."

Adaküre Mahallesi'ndeki birleştirilmiş sınıflı Adagüre İlkokulunda görev yapan öğretmen Evrim Mutluay, yeni tip koronavirüs salgını sürecinin ardından öğrencilerin okula ilgisini artırmak için "Patili Okul" projesi başlatmış ve okuldaki boş bir depo kediler için yuvaya dönüştürülmüştü.

Öğrencilerin 30 kadar kediyle ders işlediği okula ilişkin haber, medyada geniş yer bulmuştu.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız