İstanbul
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5293 %0.11
55,7939 %0.26
6.672,77 %0.57
82.260,40 %1.05
Muhalif. Para okçulukta Sporcu Havuzu Seçme Yarışması, Samsun’da sürüyor

Para okçulukta Sporcu Havuzu Seçme Yarışması, Samsun’da sürüyor

Para okçulukta Sporcu Havuzu Seçme Yarışması, Samsun’da sürüyor
Okunma Süresi: 1 dk

SAMSUN (AA) Para okçulukta 2023 Paralimpik Oyunları Sporcu Havuzu Seçme Yarışması, Samsun'da devam ediyor.

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 22 kulüpten 56 sporcunun katıldığı yarışmada sporcular, klasik ve makaralı yay kategorilerinde atış yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Semray Taş Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre ara verdiği okçulukta yeniden milli takıma girmeyi hedeflediğini söyledi.

Okçuluğa yaklaşık 25 yıl önce başladığını belirten Özer, "2011 yılına kadar aralıksız devam ettim. Çocuklardan dolayı ara verdim. 3 yıl önce tekrar başladım. Birçok başarı elde ettim. Dünyada ağzı ile ok atan ilk kadın sporcuyum. Türkiye şampiyonluklarım ile Avrupa üçüncülüğüm var." dedi.

Semray Taş Özer'in eşi ve antrenörü Alparslan Özer ise eşinin milli forma için mücadele ettiğini dile getirerek, "Hem evde hem sahada eşime yardımcı oluyorum. Eşim önceden ağzı ile ok atıyordu. Bir aparat yaptım, sonrasında eliyle atmaya başladı. 2009'da aparatı yaptıktan sonra iki yıl güzel başarılar elde ettik. Sonra çocuklar nedeniyle ara vermek zorunda kaldı." diye konuştu.

Müsabakalar, yarın sona erecek.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız