İstanbul
Parçalı az bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5565 %0.10
55,7692 %0.12
6.633,21 %-0.03
82.102,91 %0.61
Muhalif. Ordu’da şehit annesinin evini infaz koruma memurları boyadı

Ordu’da şehit annesinin evini infaz koruma memurları boyadı

Ordu’da şehit annesinin evini infaz koruma memurları boyadı
Okunma Süresi: 2 dk

ORDU (AA) Ordu'nun Altınordu ilçesinde şehit annesi Şükriye Gülseren'in (68) evi, infaz koruma memurları tarafından boyandı.

Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde görevli personel, 1994'de Şırnak'ta şehit olan Zafer Gülseren'in annesi Şükriye Gülseren'i, Akkese Mahallesi'ndeki evinde bir süre önce ziyaret etti.

Anne Gülseren, ziyaret esnasında evinin boyanmasına ihtiyaç olduğunu belirtti. Bunun üzerine infaz koruma memurları, evin boyanması konusunda gönüllü oldu.

Altınordu Kaymakamlığınca karşılanan malzeme ile şehit annesinin evinin duvarlarının boya, bakım ve onarımı yapıldı.

Eşi yaklaşık 3 yıl önce vefat eden, oğlu ile yaşayan Şükriye Gülseren, personele yemek ve çay ikram etti.

Gülseren, "Evimin duvarları çok kirlenmişti. Bana ziyarete geldiklerinde onlara bir talepte bulundum. Allah razı olsun yaptılar. Tertemiz oldu ve temiz şekilde oturacağım. Kış temizliği oldu." dedi.

"Şehit ailelerimize elimizden geldiği kadar destek olmaya devam edeceğiz"

Denetimli Serbestlik Müdürü Özcan Tekin ise müdürlük olarak 2019'da haklarında kamuya yararlı bir işte çalışma cezası olan yükümlülerle birlikte 8 şehit ailesinin evinin boya, bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yükümlülerin Kovid19 nedeniyle idari izinde olduğunu anımsatan Tekin, şehit annesinin ihtiyacını beyan etmesi üzerine personelin, "Müdürüm, biz bu işi gerçekleştiririz." dediklerini anlattı.

Tekin, personelin evin boya, bakım ve onarımını iki günde tamamladıklarını ifade ederek, "Bu anlamda müdürlüğümüzde çalışan personelimize cani gönülden teşekkür ediyorum. Şehit yakınlarımıza, ailelerimize elimizden geldiği kadar destek olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız