İstanbul
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,4013 %0.02
55,4262 %0.12
6.612,75 %0.09
83.860,00 %0.73
Muhalif. MÜSİAD depremde zarar gören sektörlerin temsilcileriyle bir araya geldi

MÜSİAD depremde zarar gören sektörlerin temsilcileriyle bir araya geldi

MÜSİAD depremde zarar gören sektörlerin temsilcileriyle bir araya geldi
Okunma Süresi: 1 dk

GAZİANTEP (AA) Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), depremde zarar gören matbaa ve reklam sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi.

MÜSİAD Gaziantep Şubesi ev sahipliğinde, MÜSİAD Basım, Yayın Medya Sektör Kurulu koordinasyonunda bir otelde "Deprem Bölgesi Ekonomik Kalkınmaya Destek Koordinasyon" konulu toplantı düzenlendi.

Toplantının ardından AA muhabirine açıklama yapan MÜSİAD Basım, Yayın ve Medya Sektör Kurulu Başkanı Ömer Karatemiz, deprem bölgesine yönelik çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Amaçlarının depremin iş sektöründe açtığı yaraları sarmak ve bir an önce sektörü ayağa kaldırmak olduğunu belirten Karatemiz, şöyle devam etti:

"İşletmelerimiz deprem öncesinde olduğu gibi nasıl faaliyet yürütür onun üzerine çalışıyoruz. İlk toplantımızı İstanbul'da yaptık ikinci toplantımız bu. Depremden etkilenen Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya'da faaliyet gösteren meslektaşlarımızla bir araya geldik. Bu illerimizde matbaa ve reklamcılığı temsil eden bir çok arkadaşımız burada. Depremde çok ciddi zararlar gördüler. Mümkün oldukça onları dinlemeye çalıştık, ihtiyaçlarını aldık. Bununla ilgili istişare yaptık. Oldukça verimli bir toplantı oldu."

Program iftar ile sona erdi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız