İstanbul
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3979 %0.03
55,6494 %-0.18
6.644,78 %1.51
82.908,39 %0.34
Muhalif. ”Kusursuz kulak” Bager’den piyano dinletisi

”Kusursuz kulak” Bager’den piyano dinletisi

”Kusursuz kulak” Bager’den piyano dinletisi
Okunma Süresi: 1 dk

MUŞ (AA) Muş'ta duyduğu sesleri notaya dökebilme yeteneğine sahip doğuştan görme engelli Bager Çalışcı, Millet Bahçesi'nde piyano dinletisi sundu.

Muş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen dinletide, "absolut" (kusursuz) kulağa sahip 11 yaşındaki Çalışcı sahne aldı.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, programda yaptığı konuşmada, yeşil alan, park ve bahçelerin yapımında özenilen bir il haline geldiklerini söyledi.

Böyle sıra dışı programlar icra eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibine teşekkür eden Asya, şöyle konuştu:

"'Kusursuz kulak' dediğimiz Bager, Gençlik Festivali'nde Cumhurbaşkanı'mızın huzurunda şehrimizi temsilen piyano çaldı. Cumhurbaşkanı'mız Bager'e 'ne istiyorsun' dediğinde piyano istemişti. İstediği piyanoyu Cumhurbaşkanı'mız gönderdi, biz de Bager'e teslim ettik. Bager'in mutluluğuna ortak olduk. Bager'i dinlemeye geldiğiniz için teşekkür ediyorum."

Yüzlerce kişinin katıldığı dinletide konuşan Çalışcı da "Güzel bir dinleti oldu. 15 parça çaldım. Burada en sevdiğim Türk Marşı'nı çaldım. Gerçekten çok güzel bir ortamdı. Katılan dinleyicilere teşekkür ediyorum." dedi.

Müzik öğretmeni Fevzi Çağlı da kemanla Bager'e eşlik etti.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız