İstanbul
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5565 %0.10
55,7692 %0.12
6.633,21 %-0.03
81.820,14 %0.22
Muhalif. Kenan Sofuoğlu, motosikleti çalınan çocuğa oğlu Zayn’ın motosikletini hediye etti

Kenan Sofuoğlu, motosikleti çalınan çocuğa oğlu Zayn’ın motosikletini hediye etti

Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu: ”Çocukların heveslerinin peşinden koşmak lazım”

Kenan Sofuoğlu, motosikleti çalınan çocuğa oğlu Zayn’ın motosikletini hediye etti
Okunma Süresi: 2 dk

SAKARYA (AA) Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Antalya'da cross motoru çalınan 4 yaşındaki Göktürk Tezcan'a oğlunun motosikletini hediye etti.

Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki pistinde Tezcan ailesini ağırlayan Sofuoğlu, sohbet ettiği minik Göktürk'ü oğlu Zayn ile tanıştırdı.

Göktürk'e oğlunun motorunu hediye eden Sofuoğlu, bir süre pistte minik yarışçıya eğitim verdi.


Sofuoğlu: "Bu yaşta alınan eğitim, sonradan alınanla aynı olmuyor"


Kenan Sofuoğlu, gazetecilere, Göktürk'ün videolarını izlediğinde oğlunun motoruyla aynı özelliklerde araç kullandığını gördüğünü, bunun üzerine hediye etme kararı aldıklarını söyledi.

Göktürk'e az da olsa pistte eğitim verdiğini anlatan Sofuoğlu, çok dört tekerlekli kullandığı için biraz dengede zorluk yaşadığını aktardı.

Sofuoğlu, "Çocukların heveslerinin peşinden koşmak lazım. Göktürk'ün, Türkiye Şampiyonası'na gittiği zaman, hele de bu motorla, inşallah gelecekte hem Türkiye liglerinde başarılı hem de ilerleyen yaşlarında ülkesini temsil edecek bir sporcu olabileceğine inanıyorum. Çünkü bu yaşta alınan eğitim, sonradan alınanla aynı olmuyor." diye konuştu.


Tezcan ailesinin yüzü güldü


Baba Türker Burak Tezcan, Kenan Sofuoğlu'nu bu jestine çok şaşırdıklarını dile getirerek, "Açık olmak gerekirse, gerçekten böyle bir şey beklemiyorduk. Mutluyuz. Herkese teşekkür ederiz." dedi.

Anne Eda Tezcan da oğulları mutlu oldukça kendilerinin daha da mutlu olduğunu söyledi.

Aracı beğendiğini ifade eden minik Göktürk ise Zayn ile birlikte cross motosikleti kullandı.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız