İstanbul
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5565 %0.10
55,7692 %0.12
6.633,21 %-0.03
81.725,95 %-0.67
Muhalif. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Mersin’de konuştu:

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Mersin’de konuştu:

”Elhamdülillah 10 yıllık yürüyüşümüzde yalan söylemeden, iftira etmeden, başkalarını karalamadan, hatta eğer zorunlu değilse başka partinin ismini zikretmeden siyaset yapılabileceğini gösterdik”

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Mersin’de konuştu:
Okunma Süresi: 2 dk

MERSİN (AA) Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Elhamdülillah 10 yıllık yürüyüşümüzde yalan söylemeden, iftira etmeden, başkalarını karalamadan, hatta eğer zorunlu değilse başka bir partinin ismini zikretmenden siyaset yapılabileceğini gösterdik." dedi.

Yapıcıoğlu, partisinin 10. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Akdeniz Belediyesi konferans salonunda düzenlenen programda, hedeflere emin adımlarla yürümeye devam ettiklerini söyledi.

Çalışmalarında sadece kendi siyasetleriyle ilgilendiklerini belirten Yapıcıoğlu, şöyle devam etti:

"Elhamdülillah 10 yıllık yürüyüşümüzde yalan söylemeden, iftira etmeden, başkalarını karalamadan, hatta eğer zorunlu değilse başka partinin ismini zikretmeden siyaset yapılabileceğini gösterdik. Bence bu çok değerli bir şey. İnşallah bunu sürdüreceğiz. Bu siyaset tarzı, memleketin her tarafına yayılıncaya kadar bu doğrularımızda ısrarlı olacağız. Siyasetimizi bozmadan, ilkelerimizi ve duruşumuzu değiştirmeden, Allah'ın izniyle sıratı müstakimden sapmadan seçimlere hazırlık konusunda hepinizin biraz daha gayretini arttırmasını istiyorum."

Yapıcıoğlu, her fırsatta aile kurumunun önemine değindiklerini, bu anlamda TBMM'ye sunulan başörtüsüne yönelik Anayasa değişikliği teklifindeki "evlilik birliğiyle" ilgili maddenin değerli olduğunu dile getirdi.

Ailelerin güçlendirilmesi için farklı çalışmalar yapılması gerektiğini ifade eden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, "Aileyi ayakta tutmak, muhafaza ve teşvik etmek için 25 yıl evli kalan kadınlara emeklilik hakkı tanıyın. Onlara emekli maaşı yatırın. Dünyanın en zor işlerinden birisidir annelik." diye konuştu.

Yapıcıoğlu, kentteki programları kapsamında, Akdeniz ilçesinde esnafı gezdi, Tarsus ilçesinde de partililerle bir araya geldi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız