İstanbul
Parçalı az bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1443 %0.08
55,3304 %-0.16
6.570,58 %-0.34
84.846,55 %1.59
Muhalif. HDI Sigorta’dan satış yöneticilerine özel ”HDI Kampüs” eğitim programı

HDI Sigorta’dan satış yöneticilerine özel ”HDI Kampüs” eğitim programı

HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan: ”HDI Kampüs programımızla satış yöneticilerimiz, alanında uzman isimler ile bir araya gelerek mevcut bilgi birikimi ve tecrübelerini teorik bilgiler ile harmanlama imkanı bulacak”

HDI Sigorta’dan satış yöneticilerine özel ”HDI Kampüs” eğitim programı
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) HDI Sigorta, Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MUSEM) işbirliğiyle satış yöneticilerine özel "HDI Kampüs" eğitim programını hazırladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, HDI Sigorta, çalışanlarının gelişimine yönelik yatırımlar yaparken sektörünün gelişimine katkı sunmaya da devam ediyor.

Programda, bilgi birikimini zenginleştiren ve teorik bilgiyi sektör uygulamalarıyla buluşturan kapsamlı başlıklar yer alıyor. 19 Nisan'da başlayan program kapsamında Marmara Üniversitesi’nin uzman eğitmenleri tarafından sigortacılık, finans, satış, pazarlama ve müşteri deneyimi konuları özelinde verilecek akademik eğitimlerin beraberinde, şirketin üst yönetim ekibi tarafından sektör uygulama ve stratejilerine yönelik dersler de verilecek.

Eğitimlerin sonunda katılımcılar, katılım ve bitirme sertifikası almaya hak kazanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan, sürekli bir yenilik ve değişim içerisinde olduklarını belirterek, "Değişim sürecini, lehimize çevirerek gelişimi de sürekli kılmak çok önemli. Bu farkındalık ile HDI Sigorta olarak organizasyonumuzdaki her bireyi yarına hazırlamayı görev ediniyor ve uygun ortamı sağlayabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. HDI Kampüs programımızla satış yöneticilerimiz, alanında uzman isimler ile bir araya gelerek mevcut bilgi birikimi ve tecrübelerini teorik bilgiler ile harmanlama imkanı bulacak." ifadelerini kullandı.

HDI Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Bay ise programın içeriğini büyük bir özenle işlediklerini aktararak, "Sektör tecrübe ve pratiklerini, teorik bilgi ile desteklemenin faydası ilk günden görülecek. Kişisel gelişimimiz için bir adım atıyor olmanın beraberinde biraz üniversite havası solumanın da hepimize iyi geleceğine eminim. Öğrenim dönemi sonunda ise katılımı ve başarıları özel bir sertifika ile taçlandıracağız. Büyük bir heyecan ve motivasyon ile başladığımız ilk dönemimizin herkes için hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız