İstanbul
Açık
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,2089 %0.05
55,1310 %-0.54
6.499,18 %-1.28
83.397,98 %-2.61
Muhalif. GÜNCELLEME Şırnak’ta binanın bodrumunda çıkan yangında yaralanan çocuklardan biri hayatını kaybetti

GÜNCELLEME Şırnak’ta binanın bodrumunda çıkan yangında yaralanan çocuklardan biri hayatını kaybetti

DEFİN BİLGİSİ VE VALİLİĞİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI EKLENDİ

GÜNCELLEME  Şırnak’ta binanın bodrumunda çıkan yangında yaralanan çocuklardan biri hayatını kaybetti
Okunma Süresi: 2 dk

ŞIRNAK (AA) Şırnak'ta bir apartmanın kazan dairesinde önceki gün çıkan yangında yaralanan 3 çocuktan biri Şanlıurfa'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Mahallesi 513. Sokak'ta bir binanın kazan dairesinde 12 Kasım'da çıkan yangında yaralanan ve Şırnak'taki müdahalelerinin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen çocuklardan Umutcan Mahmut Küden (15), müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Küden'in cenazesi, işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

Ambulans ile Şırnak'a getirilen Küden'in cenazesi, Yeşilyurt Camisi'nde kılınan namazın ardından Yeşilyurt Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

2 çocuğun yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Şırnak Valisi Cevdet Atay, Valiliğin sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımda ilde meydana gelen ve kendilerini derinden üzen elim olayda yaralanarak Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Umutcan Mahmut Küden'in vefatını büyük bir teessürle öğrendiğini belirterek, "Öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

Şırnak'ta Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir binanın bodrum katında önceki gün çıkan yangında 14 yaşındaki Hozan Talay hayatını kaybetmiş, 3 çocuk yaralanmıştı.

Yaralanan çocuklar Şırnak Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.





Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız