İstanbul
Kapalı
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3966 %0.03
55,0998 %-0.44
6.496,36 %-1.67
81.568,00 %-1.98
Muhalif. Göztepe, ampute futbol branşı açacak

Göztepe, ampute futbol branşı açacak

Göztepe, ampute futbol branşı açacak
Okunma Süresi: 2 dk

İZMİR (AA) Göztepe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sepil, kulüp bünyesinde 17. branşın ampute futbol olacağını duyurdu.

Yeni kurulan Göztepe Spor ve Eğitim Vakfının, Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen tanıtım toplantısına katılan Sepil, Göztepe'nin Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu, sarıkırmızılı taraftarların ve camianın bunu Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından düzenledikleri kampanyalarla bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Sepil, Göztepe'nin birçok derneğinin bulunduğunu, yeni kurulan vakfın da bir boşluğu dolduracağını belirterek, şöyle konuştu:

"Göztepe, 16 amatör branşı barındırıyor, bunlardan beşinde milli sporcularımız var. 17. branşımız da ampute futbol olacak. Bu hizmetleri verebilmek için hep birlikte İzmir'i bütünleştirmek, Göztepe sevdalılarını, gençlerimizi özellikle çoğaltmak durumundayız. Göztepe'nin yeni ortaklığı sırasında ben amatör branşlarla ilgili olan her türlü sorumluluğu üzerime alacağımı açıklamıştım. Amatör branşlarda kulüplerin yaptığı şeyler yeterli değil. Esas önemlisi, bunun camia tarafından, Göztepe'yi sevenler tarafından benimsenmesi. Bu derneğin kuruluşunda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum."


Kızılgüneşler: "Birlik içinde çalışmak amacıyla yola çıktık"

Göztepe Spor ve Eğitim Vakfı Başkanı Emre Kızılgüneşler, temel amaçlarının Göztepe sevdasını büyütmek ve genişletmek olduğunu belirterek, vakfın hedefleri hakkında bilgi verdi.

İlk gündemlerinin, kulüp bünyesinde ampute futbol takımının kurulmasına öncülük etmek olduğunu kaydeden Kızılgüneşler, bir süredir çocuklara yönelik çeşitli faaliyetler yaptıklarını, altyapılarda oynayan çocuklardan ihtiyaç sahibi olanların eğitimlerini destekleyeceklerini, çevre konusunda çalışmalar yürüteceklerini ve Göztepe ile ilgili bir belgesel hazırlamak istediklerini kaydetti.

Kızılgüneşler, Göztepe camiasında birçok dernek, taraftarların kurduğu grup, topluluk ve platformlar olduğunu hatırlatarak, "Biz bu büyük çabaya ortak olan, bir nebze de olsa da katkı sağlamak, tüm dernek ve oluşumlarla beraber hareket ederek Göztepe ruhunu önce şehrimize, sonra ülkemize hissettirmek, birlik içinde çalışmak amacıyla yola çıktık. Heyecanımız yüksek, motivasyonunuz yüksek. Göztepe çok büyük bir camia, Göztepe camiası Göztepe ile birlikte. güç birliği, akıl birliği yaptığında gönülden gelen işler için gece gündüz çalışacak, on binlerce sevdalımız ile başaramayacağımız şey yok." değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız