İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3488 %0.18
55,3802 %-0.03
6.620,08 %1.13
82.082,01 %-1.08
Muhalif. Dünya şampiyonu milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, Yalova’da coşkuyla karşılandı

Dünya şampiyonu milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, Yalova’da coşkuyla karşılandı

Dünya şampiyonu milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, Yalova’da coşkuyla karşılandı
Okunma Süresi: 2 dk

YALOVA (AA) Sırbistan'da düzenlenen 2023 Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 68 kiloda altın madalya kazanan Buse Tosun Çavuşoğlu için Yalova'da karşılama töreni yapıldı.

Milli takımla yurda dönen Yalova Çiftlikköy Belediyespor Kulübü sporcusu Çavuşoğlu, Osmangazi Köprüsü Hersek Gişeleri'nde Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm ve beraberindekiler tarafından karşılandı.

Gözüm ve otoyol polisinin refakat ettiği otomobille Çiftlikköy ilçesine geçen milli güreşçi için belediye önünde Çiftlikköy Kaymakam Ömer Bilgin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, milli sporcular ve ilçe halkının katılımıyla coşkulu bir karşılama töreni düzenledi.

Katılımcılara hitap eden Buse Tosun Çavuşoğlu, büyüklerde Yalova'ya kadın olarak ilk dünya şampiyonluğunu getirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bunun mutluluğunu, gururunu yaşadığını belirten Çavuşoğlu, "İnşallah olimpiyatlarda da Yalova'ya bir ilki yaşatacağım ve altın madalyayı getireceğim. Bütün hedefim, gayem, çalışmam, bütün fedakarlıklarım bu yönde olacak. Hepinize çok teşekkür ederim, ayaklarınıza sağlık. İyi ki varsınız." dedi.

Ardından alanda bulunan voleybol takımı, futbol takımı ve daha önceki şampiyonalarda dereceye giren milli sporcular, Çavuşoğlu'na çiçek verip tebrik etti.

Tören, kurum müdürleri, öğrenci ve vatandaşların alkışları eşliğinde başarılı milli güreşçiye plaket takdimiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız