İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1506 %0.12
55,3986 %0.06
6.626,77 %0.51
85.980,00 %1.89
Muhalif. Dünya şampiyonu milli eskrimci Doruk Erolçevik, Alanya’da coşkuyla karşılandı

Dünya şampiyonu milli eskrimci Doruk Erolçevik, Alanya’da coşkuyla karşılandı

Dünya şampiyonu milli eskrimci Doruk Erolçevik, Alanya’da coşkuyla karşılandı
Okunma Süresi: 2 dk

ANTALYA (AA) Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası'nda yıldız erkekler epe kategorisinde dünya şampiyonu olarak altın madalya kazanan milli sporcu Doruk Erolçevik, memleketi Antalya'nın Alanya ilçesinde yakınları tarafından coşkuyla karşılandı.

Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, Alanyaspor Eskrim Şube Başkan Yardımcısı Hasan Öner de dünya şampiyonu sporcuyu havalimanında karşılayanlar arasında yer aldı.

Milli sporcu Erolçevik daha sonra Alanyaspor Eskrim Şubesi'ne giderek Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi.

Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, Doruk Erolçevik'in başarısından dolayı gurur duyduğu söyledi. Bundan sonraki beklentilerinin olimpiyat şampiyonluğunu olduğunu açıklayan Çavuşoğlu, "Başta ailesi olmak üzere hocalarına ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Kulüp olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte de eskrim takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Çok büyük bir başarı elde eden kardeşimi tekrardan tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim." dedi.

Erolçevik ise çok heyecanlı olduğunu söyleyerek, "Beni destekleyen kulübüme, aileme, hocalarıma ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Şampiyon olmak çok değişik bir duygu. İlk defa bu heyecanı yaşıyorum. Bundan sonraki süreçte daha iyi çalışarak hedeflerime ulaşmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Erolçevik ve beraberindeki heyet daha sonra Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer'i makamında ziyaret etti.

Şampiyon sporcuyu ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden ve ziyareti için teşekkür eden Kaymakam Ürkmezer, Erolçevik'in dünya şampiyonluğu hikayesini dinleyerek kendisiyle bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında Erolçevik ile telefonda görüşen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Başkan Çavuşoğlu ve milli sporcu Erolçevik'i üstün başarısından dolayı tebrik etti.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız