İstanbul
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3974 %0.02
55,3915 %0.06
6.607,99 %0.02
83.316,01 %2.28
Muhalif. Deprem bölgesindeki çocuklar için Hepsiburada ”Bir Gülüş Yeter” etkinlikleri başladı

Deprem bölgesindeki çocuklar için Hepsiburada ”Bir Gülüş Yeter” etkinlikleri başladı

Hepsiburada, çocuklara yönelik gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi ”Bir Gülüş Yeter” kapsamında Hatay ve Gaziantep’te etkinlikler düzenledi

Deprem bölgesindeki çocuklar için Hepsiburada ”Bir Gülüş Yeter” etkinlikleri başladı
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) Deprem bölgesinde kalıcı refahın tesisine katkı sağlamak amacıyla "Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" programını başlatan Hepsiburada, bölgede yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle de depremden etkilenenlere destek oluyor.

Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, "Hepsiburada Sözü" sloganıyla deprem bölgesine yönelik pek çok projeyi hayata geçireceğini taahhüt eden Hepsiburada, çocuklara yönelik gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi "Bir Gülüş Yeter" kapsamında Hatay ve Gaziantep'te etkinlikler düzenledi.

Hepsiburada çalışanlarının da gönüllü olarak katıldığı etkinlikler, 11 Nisan'da Hatay'da, bugün ise Gaziantep'te gerçekleştirildi.

Uzman pedagogların gözetiminde, etkinlik serisi için hazırlanan özel alanda, resim ve yüz boyama, rüzgar gülü yapımı, sıfır atık ve kitap okuma etkinliği ile drama atölyeleri gibi çeşitli aktiviteler düzenlendi.

Çocuklar, açık alanda dev satranç oyununun yanı sıra sandalye kapmaca, halat çekme ve seksek gibi geleneksel oyunlarla da eğlendi. "Bir Gülüş Yeter" etkinlikleri kapsamında çocuklar ayrıca çizgi film gösterimleri ile de keyifli vakit geçirdi.

"Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" kapsamında destek çalışmaları sürecek

Hatay ve Gaziantep'te 1000'den fazla çocuğun katıldığı etkinliklere sivil toplum kuruluşları da destek verdi. Melekler Yaşam Köyü Derneği ile hayvanları besleme etkinliği düzenlenirken, Temiz Atık Derneği ile atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda tüm çocuklara 23 Nisan ruhuna uygun olarak oyuncak ve kitaplar armağan edildi.

Hepsiburada, deprem bölgesinde kalıcı refahın tesisine katkı sağlamak amacıyla "Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" programını başlatmış, bölgedeki satıcı ve üreticileri iki yıl boyunca teknoloji, ticaret, lojistik, pazarlama ve eğitim imkanlarıyla destekleyeceğini açıklamıştı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız