İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5301 %0.10
55,6128 %-0.07
6.626,64 %-0.13
81.571,02 %-0.60
Muhalif. Daniele Santarelli, AA’nın ”Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Daniele Santarelli, AA’nın ”Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Daniele Santarelli, AA’nın ”Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Anadolu Ajansı’nın (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Santarelli, Anadolu Ajansı fotomuhabirlerinin 2022 yılında yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, “haber”, “çevre ve yaşam” ve “spor” kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Santarelli, spor kategorisinde Elif Öztürk Özgöncü'nün çektiği "Şampiyonlar" fotoğrafına oy verirken, haber kategorisinde ise Kahraman Bekçili’nin “Kömür Karası Gözyaşları” karesine oy verdi.

Son olarak çevre ve yaşam kategorisinde tercih yapan Santarelli, Robert Ormerod’un “Kuş yuvası” adlı fotoğrafını beğendi.

Oy verdiği fotoğrafları değerlendiren Santarelli, “Kuş yuvası” fotoğrafı için “Bu fotoğrafta bir insanın neleri yapabileceği ya da neleri mahvedebileceği gösteriliyor. Geri planda yapabildikleri, ön planda da mahvedebildikleri var. Aslında her şeyi yapabilir ve mahvedebiliriz.” diye konuştu.

Haber ve spor kategorilerinde seçtiği fotoğraflar hakkında da konuşan İtalyan antrenör, haber kategorisinde seçtiği “Kömür Karası Gözyaşları” fotoğrafı için “Birbirine sarılan iki madencinin ne kadar fedakarlık yaptıklarını ve neler feda ettiklerini anlayabiliyoruz. Benim işim aslında onlara göre çok kolay ve onların neleri feda ettiklerini görebiliyoruz. Bu nedenle bu fotoğrafı seçtim.” ifadelerini kullandı.

Spor kategorisinde Ampute Milli Takımı’nın Angola’yı yenerek Dünya Şampiyonu olduğu “Şampiyonlar” fotoğrafına verdiği oy hakkında da konuşan Santarelli, “Bu fotoğraf benim için çok güzel. İnsanların birlikte neler yapabileceklerini, dostluğu, arkadaşlığı gösteren bir fotoğraf. Aynı zamanda yine bu fotoğrafa baktığımda şükretmem gerektiğini ve ne kadar şanslı olduğumu da görebiliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız