İstanbul
Açık
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,2007 %0.05
55,1390 %-0.51
6.506,25 %-1.18
83.346,01 %-2.81
Muhalif. Bodrum ve Marmaris’te fırtına ve sağanak etkili oldu

Bodrum ve Marmaris’te fırtına ve sağanak etkili oldu

Bodrum ve Marmaris’te fırtına ve sağanak etkili oldu
Okunma Süresi: 1 dk

MUĞLA (AA) Muğla'nın Bodrum ve Marmaris ilçesinde fırtına ve sağanak günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.

Bodrum'da sabah saatlerinden bu yana fırtınayla sağanak etkili oldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçedeki bazı etkinlikler iptal edilirken yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Su birikintileri nedeniyle güçlükle ilerleyen araçlar trafikte aksamalara neden oldu.

Yağmura yakalanan yayalar ve motosiklet sürücüleri de zor anlar yaşadı. Yağış nedeniyle Turgutreis Mahallesi'ndeki pazar yeri de su altına kaldı. Pazarcılar sağanaktan ürünlerini kurtarmaya çalıştı.

Marmaris'te de Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre ilçede rüzgarın şiddeti 68 kilometre olarak ölçüldü. Fırtına nedeniyle ağaç devrildi, denizde yüksek dalgalar oluştu.

Kemeraltı Mahallesi'nde park halindeki ticari aracın üzerine ağaç devrildi. Bazı mahallelerin sokaklarında su birikintisi oluştu. Sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı.

Yüksek kesimlerden gelen çamurlu sular sebebiyle denizin rengi bazı bölgelerde kahverengiye dönüştü.

Bölgede fırtına ve sağanak etkisini sürdürüyor.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız