İstanbul
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,9871 %0.10
55,7369 %-0.07
6.503,80 %-3.52
83.270,35 %-1.77
Muhalif. Beşiktaş yeni sezonu yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’la açtı

Beşiktaş yeni sezonu yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’la açtı

Siyahbeyazlılarda Rafa Silva, Omar Colley, Vincent Aboubakar, Arthur Masuaku, Ernest Muçi, Ante Rebic ve A Milli Takım kampında yer alan Mert Günok ile Semih Kılıçsoy antrenmana katılmadı

Beşiktaş yeni sezonu yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’la açtı
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) Beşiktaş 20242025 sezonunun ilk antrenmanını yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yaptı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde top başı yapan siyahbeyazlı ekibin ilk antrenmanına yeni transferlerden Rafa Silva'nın yanı sıra Omar Colley, Vincent Aboubakar, Arthur Masuaku, Ernest Muçi ve tedavisi için yurt dışına giden Ante Rebic katılmadı. A Milli Futbol Takımı kampında yer alan Mert Günok ile Semih Kılıçsoy da antrenmanda yer almadı.

Rafa Silva'nın 3 Temmuz'da, Colley, Aboubakar, Masuaku'nun 8 Temmuz'da takıma katılacağı, Arnavutluk Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'nda yer alan Muçi'nin ise Slovenya kampına katılacağı belirtildi.

Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı Gabriel Paulista ise siyahbeyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı.

Saha ortasında Hollandalı teknik adamın yaptığı toplantıyla başlayan antrenmanda Beşiktaşlı futbolcular ısınma hareketlerinin ardından bir süre çeşitli pas çalışmaları yaptı. Siyahbeyazlılar, tam saha koşuları sonrasında üç gruba ayrılarak önce dar sonra geniş alanda top kapma ve pres antrenmanları gerçekleştirdi.

Geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından sezonu kapatan Amir Hadziahmetovic ise takımdan ayrı fiziksel çalışmalar yaptı.

Sezonun ilk antrenmanını yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar ve Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba da izledi.

Siyahbeyazlı ekip çalışmalarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Bronckhorst: "Takımımızla özellikle ilk haftalar çalışmalarımız oldukça önemli olacak"


Beşiktaş Teknik Direktörü olarak ilk antrenmanına çıkan Giovanni van Bronckhorst, medya mensuplarıyla selamlaştıktan sonra yaptığı açıklamada ilk hafta yapacakları antrenmanların çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Evimize, tesisimize hoş geldiniz. Bugün burada Beşiktaş’ın teknik direktörü olarak başlamaktan çok keyifliyim. Oyuncularımızla da bugün ilk defa bir araya geldik. Ben de onlarla birlikte sahaya adım attığım için çok mutluyum. Sizlerle de iyi ilişkilerimiz olması gerekiyor. Sizlere karşı açık olmamız gerekiyor. Bu çok önemli bir konu. Çünkü sizlerle konuşurken aynı zamanda taraftarlarımıza da seslenmiş oluyoruz. Bu noktada iyi ilişkiler kurmak herkes için çok önemli. Takımımızla özellikle ilk haftalar çalışmalarımız oldukça önemli olacak. Slovenya’da yapacağımız kamp esnasında da yine sizlerle sohbet etme ve sorularını cevaplama şansı bulacağım."


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız