İstanbul
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5565 %0.10
55,7692 %0.12
6.633,21 %-0.03
81.436,58 %-0.88
Muhalif. Bakan Kasapoğlu, Eyüpsultan’daki yüzme havuzlarının açılışını yaptı

Bakan Kasapoğlu, Eyüpsultan’daki yüzme havuzlarının açılışını yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: ”Gerek İstanbul’umuz gerekse ülkemizin dört bir yanındaki hizmet siyasetimize, eser siyasetimize devam edeceğiz”

Bakan Kasapoğlu, Eyüpsultan’daki yüzme havuzlarının açılışını yaptı
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Eyüpsultan'daki yüzme havuzlarının açılış törenine katıldı.

Akşemsettin ve Topçular mahallelerinde yapılan havuzların açılış törenine, Bakan Kasapoğlu'nun yanı sıra Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve protokol üyeleri katıldı.

Tesislerin hayırlı olmasını dileyen Kasapoğlu, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyük bir dönüşüm gerçekleştirdiğini belirterek, "Aziz milletimizden aldığımız güç ve ilhamla bundan sonra da bu devrimleri, her anlamdaki gücümüzü arttırarak yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Eskiden bazı branşlarda Türkiye'yi temsil edecek sporcuların bulunmadığını hatırlatan Kasapoğlu, "Sadece bu yıl 51 branşta 5 bin 279 madalyamız var. Bu önemli bir devrimin, gayretin sonucudur. Gençlerimizin yarınlar adına bu ülke için büyük bir umut olduğunun, daha büyük başarıları bu aziz millete yaşattıracağının önemli bir göstergesidir. O yüzden okullarımızda, mahallelerimizde, semtlerimizde sporu ne kadar erişilebilir kılarsak hem sportif başarı hem de halkımızın ilgisi o oranda büyüyecek. Bu anlamda yerel yönetimler bizim en büyük paydaşımız. Bu vesileyle Eyüpsultan Belediyemize, değerli Başkanımıza ve ekibine gönülden teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yüzme sporuna çok önem verdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Yüzme Bilmeyen Kalmasın çok önem verdiğimiz projelerden biri. Özellikle pandemi sürecine rağmen ülke genelinde 5 milyondan fazla vatandaşımıza yüzme öğrettik. Bundan sonra da kimsenin algısına, yalanına, iftirasına, karalamasına imkan tanımadan bu projeye devam edeceğiz. Gençlerimizin gözündeki ışığı güçlendirmenin, onların sevincini büyütmenin mücadelesini sizlerle verdik. Halkımızın umudunu güçlendirmenin mücadelesini sizlerle verdik. Türlü spekülasyonlara, tuzaklara aldırmadan sizlerle birlikte yola devam edeceğiz. Gerek İstanbul'umuz gerekse ülkemizin dört bir yanındaki hizmet siyasetimize, eser siyasetimize devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şehirde 1994 yılında başlattığı belediyecilik anlayışıyla sporda ve gençlik yatırımlarında da yeni bir dönem başlamıştı. İşte o gün başlayan genç ve spor odaklı eser siyaseti yine güçlenerek devam ediyor."

Osmanlı Parkı Spor Kompleksi'ni de ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, en kısa zamanda yeni salonlardan oluşan bir alanı da kazandıracaklarını aktardı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız