İstanbul
Açık
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,2195 %0.01
55,3029 %0.26
6.502,03 %-0.01
83.236,01 %-2.80
Muhalif. Azerbaycan’da TDT ”Gençlik ve Spordan Sorumlu Bakanlar 7. Toplantısı” yapıldı

Azerbaycan’da TDT ”Gençlik ve Spordan Sorumlu Bakanlar 7. Toplantısı” yapıldı

Azerbaycan’da TDT ”Gençlik ve Spordan Sorumlu Bakanlar 7. Toplantısı” yapıldı
Okunma Süresi: 1 dk

BAKÜ (AA) Azerbaycan'ın İsmayıllı iline bağlı tarihi Basgal kasabasında Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 7. Gençlik ve Spordan Sorumlu Bakanlar Toplantısı düzenlendi.

Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanı Ferit Gayıbov'un ev sahipliğinde yapılan toplantıya, TDT Genel Sekreteri Kubanıçbek Ömüraliyev, Özbekistan Gençlik Politikası ve Spor Bakanı Adham İkramov, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kırgızistan Kültür, Enformasyon, Spor ve Gençlik Politikası Bakan Yardımcısı Çıngız Esengül Uulu, Kazakistan Spor ve Beden Eğitimi Komitesi Başkan Yardımcısı Aigul Bektenova ile Türkmenistan ve Macaristan'dan yetkililer katıldı.

Toplantıda, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı da yer aldı.

TDT üyesi ülkelerdeki sportif faaliyetlerin ele alındığı toplantıda, spor ve gençlik politikaları hususunda işbirliği konuları ele alındı.

Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanı Gayıbov, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, toplantının verimli geçtiğini bildirdi.

Gayıbov, toplantıda TDT ülkelerinin, gençlik ve spor alanlarındaki işbirlikleri konusunda önemli kararlar aldıklarını belirtti.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız