İstanbul
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5337 %0.11
55,7032 %0.10
6.663,46 %0.43
82.216,66 %0.95
Muhalif. Adana’da acılı tost yeme yarışmasını Avustralyalı katılımcı kazandı

Adana’da acılı tost yeme yarışmasını Avustralyalı katılımcı kazandı

Adana’da acılı tost yeme yarışmasını Avustralyalı katılımcı kazandı
Okunma Süresi: 1 dk

ADANA (AA) Adana'da düzenlenen acılı tost yeme yarışmasının kazananı 10 dakikada 10 tost yiyen Avustralyalı James Webby oldu.

Kentte faaliyet gösteren bir işletme Türk Agit Tumur ile Avustralyalı Webby arasında acılı tost yeme yarışması düzenledi.

Tumur ve Webby, 10 dakikada en fazla acılı tostu yemek için yarıştı.

Avustralyalı Webby 10 dakikada 10 acılı tost, rakibi Tumur ise 4 tost yedi.

İşletmeci Mehmet Karaca, gazetecilere, Webby'nin ülkesinin hızlı yeme şampiyonu olduğunu, dünyanın birçok yerinde yarıştığını söyledi.

Daha önce de bu tür yarışmalar düzenlediklerini belirten Karaca, "Bu seferki acı hiçbirine benzemeyen bir acı. Çok acılı bir tost yaptık. 10 dakikada 10 tane, dakikada bir tost bitirdi. Bizim yarışmacımız kazanamadı ama Webby hızlı yeme konusunda çok başarılı. Burada da birinciliği aldı, 500 dolar ödül kazandı." dedi.

Tumur da yarışmadan önce iddialı konuştuğunu ancak kazanamadığını dile getirerek, "Hayatımda ilk defa böyle bir acıyla karşılaştım. Rakibime teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Webby ise tercüman aracılığıyla yaptığı açıklamada, yarışmayı çok beğendiğini söyledi. Webby, "Avustralya'da anlatmam gereken bir acı. Acıyı çok beğendim." dedi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız