İstanbul
Kapalı
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,4248 %0.03
55,6476 %0.83
6.581,94 %0.94
81.287,54 %-2.49
Muhalif. AK Parti’li Turan, Çanakkale’de deprem yardım tırı uğurlama töreninde konuştu:

AK Parti’li Turan, Çanakkale’de deprem yardım tırı uğurlama töreninde konuştu:

”Yüreğimiz yanıyor, canımız acıyor ama bu süreçte 85 milyon bir ve birlikte olduğumuza bir kere daha şahit olduk”

AK Parti’li Turan, Çanakkale’de deprem yardım tırı uğurlama töreninde konuştu:
Okunma Süresi: 2 dk

ÇANAKKALE (AA) AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Yüreğimiz yanıyor, canımız acıyor ama bu süreçte 85 milyon bir ve beraber olduğumuza bir kere daha şahit olduk." dedi.

Bir dizi ziyaret için kente gelen Turan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen bölgeler için AK Parti Çanakkale Kadın Kolları Başkanlığının koordinasyonunda hazırlanan ve mutfak setlerini içeren yardım tırını uğurlama törenine katıldı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Turan, yaraları birlikte saracaklarını belirterek, yardım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Çanakkale'den 600 mutfak setinin Kahramanmaraş'a gönderildiğini belirten Turan, şunları kaydetti:

"Çok acı bir deprem yaşadık. Daha önce yaşanılan depremlerin çok dışında, çok daha ağır kayıplar verdiğimiz ve çok geniş bir havzayı kapsayan bir yıkımla karşılaştık. 'Hafif acılar konuşulabilir ancak derin acılar dilsizdir.' demişler. Yüreğimiz yanıyor, canımız acıyor ama bu süreçte 85 milyon bir ve beraber olduğumuza bir kere daha şahit olduk. Bu süreçte 85 milyonun yüreği beraber attı, aynı duaya amin dedi. Beraber üzüldük, beraber ağladık. Şimdiye kadar nasıl ki birçok sorunu devletmillet el ele aşmışsak, bu sorunu da aynı şekilde aşmakta çok kararlı olduğumuzu ifade etmek isterim."

Programa Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Esra Yüksel, il ve ilçe yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız