İstanbul
Kapalı
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,2221 %0.03
55,2283 %0.17
6.522,03 %0.30
83.148,00 %-0.63
Muhalif. AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe İstanbulluları ”Büyük Filistin Mitingi”ne davet etti:

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe İstanbulluları ”Büyük Filistin Mitingi”ne davet etti:

”Bugün saat 15.00’te İstanbullular olarak, Türkiyeliler olarak bu vahşete dur diye buradan hep birlikte sesleneceğiz. Bir an evvel ateşkes olsun diyeceğiz. Gözlerdeki perdeyi, kulaklardaki tıkaçları kaldırmaya çalışacağız”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe İstanbulluları ”Büyük Filistin Mitingi”ne davet etti:
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbulluları bugün 15.00'te başlayacak Büyük Filistin Mitingi'ne davet etti.

Mitingin düzenleneceği Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Kabaktepe, birçok uluslararası örgüt ve devletin Gazze'de yaşananlara gözlerini kapadığını, dün akşam her türlü imkanların kesildiği, iletişimin koparıldığı saatlerde sayısız bombayla çocuk, kadın ve sivillerin katledildiğini anlattı.

İnsanlığın ayağa kalktığını kaydeden Kabaktepe, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kentlerde, başkentlerde, şehirlerde vicdanı olan, kalbi olan, hissi olan her insan İsrail'in bu vahşetine dur demek için elinden geleni yapmaya gayret ediyor. Biz de bugün saat 15.00'te İstanbullular olarak, Türkiyeliler olarak bu vahşete dur diye buradan hep beraber sesleneceğiz. Bir an evvel ateşkes olsun diyeceğiz. Gözlerdeki perdeyi, kulaklardaki tıkaçları kaldırmaya çalışacağız."

Kabaktepe, insani olarak gerekenleri yaptıklarını söyleyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Siyasi olarak tüm kurumların bu çağrıları siyasal kurumlardan, aktörlerden de bu çağrıları yapmalarını bekliyoruz. Uluslararası kurumlar bu vahşetin durması için gerekirse askeri adımların atılması noktasında da Birleşmiş Milletler birtakım çağrılarda ve girişimlerde bulunabilir. Türkiye zaten hemen ateşkes, hemen barış masası, garantörlük sisteminin hep birlikte devreye gireceği bir süreci öneriyor. Tüm İstanbullu kardeşlerimizi bu vesileyle bu sesi yükseltmek, barışı zorlamak, ateşkesi zorlamak, Gazze'deki çocukların ölümlerine, hastanelerin yıkımlarına dur demek ve vicdani olarak da insani olarak da sesimizi ve sözümüzü yükselterek, vazifemizi yapmak için saat 15.00'te, hazırlıkların tamamlandığı, yavaş yavaş vatandaşlarımızın girdiği Atatürk Havalimanı'na bekliyoruz."

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız