İstanbul
Kapalı
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,4901 %0.03
55,2984 %0.14
6.522,40 %0.03
81.859,37 %-1.91
Muhalif. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığından depremzedelere 2 tır yardım

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığından depremzedelere 2 tır yardım

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan: ”Kampanyalar kapsamında, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak, ilçe ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle hazırladığımız 7 bin adet ’Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti’ kolisi, 7 bin adet ’Elimin Emeği Gözümün Nuru’ kolisi ve 75 oyuncak kolisini deprem bölgesine gönderiyoruz”

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığından depremzedelere 2 tır yardım
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan "Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti" ve AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığınca düzenlenen "Elimin Emeği Gözümün Nuru" kampanyaları kapsamında 2 yardım tırı, deprem bölgesine gönderilmek üzere İstanbul'dan yola çıktı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde yaptığı basın açıklamasında, teşkilatlarının, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen illerde seferber olduğunu söyledi.

Depremzedeleri, çadır kent ve konteyner kentlerinde ziyaret ettiklerini, onları yalnız bırakmadıklarını anlatan İlhan, şunları kaydetti:

"Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından başlatılan ve 70 ilimizin de katılımıyla desteklenen 'Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti' kampanyası ve aynı tarihlerde İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından kadınlarımızın kişisel ihtiyaçlarını karşılamak ve Kardeşlik Mektupları ile bağlarımızı kuvvetlendirmek amacıyla başlatılan 'Elimin Emeği Gözümün Nuru' kampanyası için toplandık.

Kampanyalar kapsamında, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak, ilçe ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle hazırladığımız 7 bin adet Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti kolisi, 7 bin adet Elimin Emeği Gözümün Nuru kolisi ve 75 adet oyuncak kolisini deprem bölgesine gönderiyoruz. İstanbul İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak 7 bin çadırı ziyaret edip kolilerimizi kardeşlerimize ulaştıracak ve kardeşlik hukukumuzu kuvvetlendireceğiz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız."

Açıklamanın ardından "Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti" ve "Elimin Emeği Gözümün Nuru" setlerinin yer aldığı 2 yardım tırı, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere törenle uğurlandı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız