İstanbul
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3689 %0.12
55,3418 %0.50
6.602,52 %-0.16
83.160,01 %0.79
Muhalif. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ İzmir’deki Roman mahallelerini ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ İzmir’deki Roman mahallelerini ziyaret etti

”Biz sadece seçim zamanı Romanların kapısını çalan, siyasi çıkar peşinde koşan bir parti değiliz. Bizi CHP ve başka partilerden ayıran da budur”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ İzmir’deki Roman mahallelerini ziyaret etti
Okunma Süresi: 2 dk

İZMİR (AA) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Biz sadece seçim zamanı Romanların kapısını çalan, siyasi çıkar peşinde koşan bir parti değiliz. Bizi CHP ve diğer partilerden ayıran da budur." dedi.

Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili ve adayı Cemal Bekle ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Said Başdaş ile Roman vatandaşların yaşadığı Konak ilçesindeki Ege ve Hilal mahallelerini ziyaret etti.

Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin Roman vatandaşlara verdiği değeri anlattı.

AK Parti'nin toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayışla siyaset yaptığını söyleyen Dağ şunları kaydetti:

"Biz, CHP gibi, Roman vatandaşlarımızın adını sadece siyaseten anmak ya da fotoğraf ve görüntü vermek için kullanmıyoruz. AK Parti olarak toplumun her kesimine değer verdiğimizi, onlarla kucaklaştığımızı herkes görüyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Romanlara sevgisini biliyorsunuz. Bu sevgi sözde değil özde olduğu için Roman vatandaşlarımız partimiz ve liderimize yüzünü dönüyor. Biz sadece seçim zamanı Romanların kapısını çalan, siyasi çıkar peşinde koşan bir parti değiliz. Bizi CHP ve diğer partilerden ayıran da budur."

İzmir Milletvekili Özcan Purçu'nun partisinden istifasının, CHP’nin Roman vatandaşlara olan bakış açısının ve samimiyetsizliğinin bir sonucu olduğunu söyleyen Dağ, 14 Mayıs'ta İzmir’de "Yüzyılın Romanı"nı birlikte yazacaklarını ifade etti.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız