Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde, Trabzonspor ile Göztepe arasında oynanacak olan karşılaşmayı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak Mattia Ahmet Minguzzi Tribünü'nden ücretsiz izleyebilecek.
Tribün Adı Mattia Ahmet Minguzzi Olacak
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Sami Karaman, geçtiğimiz yıl İstanbul'da bıçaklanarak hayatını kaybeden 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi'nin anısını yaşatmak için, Fırtına Tribünü'nün adını "Mattia Ahmet Minguzzi Tribünü" olarak değiştirdiklerini açıkladı. Bu tribün, Mattia Ahmet'in anısını yaşatmak için çok özel bir anlam taşıyor.
Çocukların Coşkusuyla Anı Yaşatılacak
Karaman, "Hayattan koparılan evladımızın adını yaşatmak ve onun hatırasına sahip çıkmak hepimizin görevi. Tribünümüzde çocuklarımızın coşkusuyla Mattia Ahmet'in anısını yaşatacak olmak bizim için hem onur hem de derin bir sorumluluk," dedi. 23 Nisan'da bu özel günde, tribünde çocukların coşkusunun yer alması bekleniyor.