İstanbul
Parçalı az bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,7746 %0.08
55,8683 %-0.14
6.384,76 %-0.62
80.514,01 %-1.01
Muhalif. SPOR Samsun'da kritik randevu: Amedspor deplasmanda güldü

Samsun'da kritik randevu: Amedspor deplasmanda güldü

Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor'u konuk olduğu maçta 2-1 mağlup eden Amed Sportif Faaliyetler, deplasmandaki ilk galibiyetini hanesine yazdırdı.

Samsun'da kritik randevu: Amedspor deplasmanda güldü
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanan karşılaşma, konuk ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Mücadelenin ardından her iki takımın teknik heyeti de kritik 90 dakikayı değerlendirirken, Samsunspor cephesinde hakem kararlarına yönelik tepkiler öne çıktı. Samsunspor Yardımcı Antrenörü Danijel Jumic, maça iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak oyunun ilerleyen bölümlerinde yaşanan kartların maçın kaderini değiştirdiğini savundu.

Jumic'ten hakem yönetimine eleştiri

Jumic, oyuncuları Saousa'nın gördüğü kırmızı kartın yanlış bir algıdan kaynaklandığını belirterek, hakemin oyuncunun rakibi alkışladığını sanarak hatalı bir karar verdiğini ifade etti. Teknik direktörlerine gösterilen kırmızı kartın da haksız olduğunu savunan Jumic, sadece bir soru sorulmasına rağmen hakemin sert bir tutum sergilediğini dile getirdi. Takımının mücadelesinden gurur duyduğunu vurgulayan yardımcı antrenör, mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Samsun'da kritik randevu: Amedspor deplasmanda güldü

Hasi: Skor tatmin edici, oyun değil

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Besnik Hasi ise deplasmanda alınan ilk galibiyetin sevincini yaşadıklarını söyledi. İlk yarıdaki oyunun beklentilerinin altında kaldığını itiraf eden Hasi, ikinci yarıda yaptıkları hamlelerle maçı çevirmeyi başardıklarını ifade etti. Özellikle Saba'nın attığı golün galibiyetteki önemine değinen deneyimli çalıştırıcı, sergilenen futboldan tam olarak memnun olmasa da kazanılan 3 puanın kendileri için çok değerli olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız