Trabzonspor’un Mısırlı yıldızı Muhammed Salah, aracının hız sınırını aştığı gerekçesiyle İngiltere’de 6 ay trafikten men edildi.
Salah’a ait araç, mart ayında Cheshire bölgesinde hız sınırının saatte 48 kilometre olduğu bir yolda 58 kilometre hızla ilerlerken trafik kameralarına yakalandı.
34 yaşındaki futbolcu, direksiyonda kimin bulunduğuna ilişkin bilgi vermedi. Cheshire polisi tarafından açılan davada Salah, suçlamaya ilişkin herhangi bir savunmada da bulunmadı.
Salah’a 1044 sterlin para cezası
Warrington Mahkemesi’nde görülen duruşmada Muhammed Salah hakkında 6 ay araç kullanma yasağı kararı verildi. Salah ayrıca 1044 sterlin para cezasına çarptırıldı.
Salah 2018’de de gündeme gelmişti
Muhammed Salah, 2018 yılında da direksiyon başındayken cep telefonu kullanıyor gibi göründüğü görüntüler nedeniyle gündeme gelmişti.
Ancak polis, o dönemde “yeterli delil bulunmadığını” açıklamış ve Salah hakkında herhangi bir ceza uygulanmamıştı.
Muhammed Salah’ın Trabzonspor kariyeri
2017-2026 yılları arasında 9 sezon Liverpool forması giyen Muhammed Salah, 2026 yazında Trabzonspor’a transfer oldu.