İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,4506 %0.01
56,3667 %0.00
6.860,49 %0.01
79.214,83 %-0.98
Muhalif. SPOR Göztepe kalecisi Gugeshashvili'den sert tepki: Bu yaptığınız taraftarlık değil

Göztepe kalecisi Gugeshashvili'den sert tepki: Bu yaptığınız taraftarlık değil

Gaziantep FK mağlubiyeti sonrası eleştirilerin hedefi olan Göztepe kalecisi Luka Gugeshashvili, sosyal medya üzerinden kendisine yönelik tepkilere sert bir dille yanıt verdi.

Göztepe kalecisi Gugeshashvili'den sert tepki: Bu yaptığınız taraftarlık değil
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Gaziantep FK'ya 4-2 mağlup olan Göztepe'de, mücadelenin ardından sular durulmuyor. Karşılaşmanın ilk yarısındaki performansı nedeniyle eleştirilen ve devre arasında oyundan alınan kaleci Luka Gugeshashvili, kendisine yöneltilen tepkilere sosyal medya hesabı üzerinden çok sert bir yanıt verdi.

Mücadele vurgusu yaptı

Gugeshashvili, sahada her zaman son düdüğe kadar ter döktüğünü belirterek, futbolda iyi ve kötü günlerin olabileceğini ifade etti. Kendi karakterinin ve forma için verdiği emeğin sorgulanamayacağını savunan Gürcü file bekçisi, kendisine yönelik eleştirilerin dozunun kaçtığını belirterek, "Bugün yaptığınız şey taraftarlık değildir" ifadelerini kullandı.

Gerçek taraftarı ayırdı

Açıklamasında kulübü her koşulda destekleyen gerçek Göztepe taraftarlarını tenzih eden Gugeshashvili, onlara duyduğu saygıyı dile getirdi. Kötü bir dönemden geçtiklerini kabul eden tecrübeli eldiven, Göztepe'ye geldiği günden bu yana armayı gururla temsil ettiğini vurguladı.

Klavye başındaki eleştirilere yanıt

Sosyal medya üzerinden yapılan ağır eleştirilere de değinen Gugeshashvili, "Klavye başında saklanıp oradan konuşanlara ise sadece bir şey söyleyeceğim: Hayat uzun, dünya küçük. Bir gün mutlaka sokakta ya da başka bir yerde karşılaşacağız" diyerek tepkisini noktaladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız