Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray, önemli bir iç transfer hamlesi yaptı. Sarı-kırmızılılar, sezon boyunca gösterdiği performansla dikkat çeken Yunus Akgün’le 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Yunus Akgün, Galatasaray formasıyla 44 resmi karşılaşmada görev aldı ve 12 gol ile 14 asist yaparak toplamda 26 gole doğrudan katkı sağladı. Genç oyuncu, sol dizindeki menisküs yırtığı nedeniyle ameliyat geçirdi.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Yunus Akgün, sponsor hastanemiz Medicana’da kulüp doktorumuz Yener İnce tarafından sol dizindeki menisküs yırtığı nedeniyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Kulüp sağlık ekibimiz tedavisine hızlıca başlamıştır. Oyuncumuza geçmiş olsun diyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Yunus Akgün’ün en kısa sürede sahalara dönmesi hedefleniyor. Galatasaray, genç yetenekle uzun soluklu bir birlikteliğe imza atarak geleceğe yatırım yaptı.