İstanbul
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,3725 %0.25
51,3279 %0.73
6.945,51 % 1,57
88.851,86 %-0.89
Ara
Muhalif. SPOR Galatasaray, Sara ve Osimhen ile Karagümrük’ü 3-1 yendi

Galatasaray, Sara ve Osimhen ile Karagümrük’ü 3-1 yendi

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Fatih Karagümrük karşısında 3-1 galip geldi. Gabriel Sara maçın 30. saniyesinde golle sahneye çıktı.

Okunma Süresi: 1 dk

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük’ün konuğu oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçta sarı-kırmızılılar hızlı başladı ve maçın daha 30. saniyesinde Gabriel Sara’nın golüyle öne geçti. Bu gol, Galatasaray’ın Süper Lig tarihindeki en erken gollerinden biri olarak kayıtlara geçti.

Karagümrük, 27. dakikada Barış Kalaycı ile skoru eşitlese de Galatasaray oyunun kontrolünü elden bırakmadı. İlk yarı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıda Galatasaray vites artırdı. 52. dakikada Roland Sallai’nin ortasında Sara bir kez daha sahneye çıkarak kafa vuruşuyla takımını yeniden öne geçirdi. Bu golden sadece üç dakika sonra Osimhen’in attığı golle fark ikiye çıktı. Maçın kalan bölümünde skor üstünlüğünü koruyan Galatasaray, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 46’ya yükselterek zirve takibini sürdürürken, Fatih Karagümrük 9 puanda kaldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *