İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5106 %0.02
49,5454 %-0.11
5.770,90 % 0,31
91.206,44 %-1.717
Ara
Muhalif. SPOR Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yarın Liverpool'u konuk edecek

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yarın Liverpool'u konuk edecek

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Liverpool’u RAMS Park’ta ağırlayacak. Maç saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1’den canlı yayınlanacak. Sarı-kırmızılı ekip tam kadro sahaya çıkacak.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. haftasında İngiltere'nin Liverpool takımını RAMS Parkta ağırlayacak. Karşılaşma 22.00'de başlayacak ve TRT 1 ile Tabii platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın hakemi Fransız Clement Turpin olacak. Yardımcı hakemler Nicolas Danos ve Benjamin Pages, dördüncü hakem ise Jeremy Stinat olarak belirlendi.

Galatasaray Tam Kadro Sahada

Sarı-kırmızılı ekip Liverpool karşısına eksiksiz çıkacak. Nijerya Milli Takımı'ndan sakat dönen Victor Osimhen, Süper Lig’de Alanyaspor maçında sahaya dönmüş ve yarınki müsabakada ilk 11’de yer alması bekleniyor. Ayrıca, Lucas Torreira da forma giyebilecek.

Taraftar ve İç Saha Avantajı

Galatasaray, son 27 iç saha maçında mağlubiyet görmedi. RAMS Park’ta taraftarının desteğiyle zorlu rakibine karşı motivasyon avantajı yaşayacak. Ortalama 45 bin seyirci sahada yer alacak.

Öne Çıkan Rekabet: Barış Alper – Van Dijk

A Milli Takım’da Hollanda karşısında dikkat çeken Barış Alper Yılmaz, Liverpool’un stoperi Virgil van Dijk ile yeniden karşılaşacak. Futbolseverler bu mücadeleyi merakla bekliyor.

Liverpool’un Kadrosu ve Form Durumu

İngiliz ekibi, bu sezon 500 milyon avrodan fazla bonservis harcayarak kadrosunu güçlendirdi. Premier Lig şampiyonu Liverpool, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de iddialı. Son resmi maçlarında Crystal Palace’a 2-1 mağlup oldular, ancak Atletico Madrid’i 3-2 yenmişlerdi.

Yıldız oyuncular: Allison Becker, Virgil van Dijk, Ryan Gravenberch, Alexis Mac Allister, Curtis Jones, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Mohamed Salah. Kadroya yazılmayan genç stoper: Giovanni Leoni.

RAMS Park’ta 671 Gün Sonra Devler Ligi

Galatasaray, 671 gün sonra taraftarı önünde bir UEFA Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak. Son iç saha Şampiyonlar Ligi maçı 29 Kasım 2023’te Manchester United’a karşıydı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *