İstanbul
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,3430 %0.04
56,1816 %0.05
6.915,01 %0.20
78.932,02 %0.44
Muhalif. SPOR Diyarbakır'da büyük sürpriz: Amedspor, Trabzonspor'u devirerek moral buldu

Diyarbakır'da büyük sürpriz: Amedspor, Trabzonspor'u devirerek moral buldu

Süper Lig'in üçüncü haftasında Trabzonspor'u konuk eden Amed Sportif Faaliyetler, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak taraftarını sevince boğdu.

Diyarbakır'da büyük sürpriz: Amedspor, Trabzonspor'u devirerek moral buldu
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

Süper Lig'in 3. haftasında Amed Sportif Faaliyetler, kendi evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörü de maçın genel değerlendirmesini yaptı. Amedspor cephesinde galibiyetin coşkusu yaşanırken, Trabzonspor tarafında ise alınan mağlubiyetin üzüntüsü hakimdi.

Besnik Hasi: Oyuncularımın hak ettiği bir zafer

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Besnik Hasi, maç sonu yaptığı açıklamada oyuncularının gösterdiği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Geçen haftadan sonra ihtiyaç duydukları reaksiyonu sahaya yansıttıklarını belirten Hasi, "Harika bir iş çıkardık.

Farklı bir mentalite denedik ve bunun karşılığını aldık. Rakibimizden daha fazla gol pozisyonuna girdik, enerjimiz ve baskımız oldukça yüksekti" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'da büyük sürpriz: Amedspor, Trabzonspor'u devirerek moral buldu

Takımın yeni kurulmuş bir kadro olduğunu hatırlatan Hasi, fiziksel gelişim ve uyum süreci için zamana ihtiyaç duyduklarını vurgularken, maç içinde yaşanan sakatlıkların kendisini endişelendirdiğini sözlerine ekledi.

Fatih Tekke: Sorumluluğu üzerime alıyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ise mağlubiyetin ardından yaptığı değerlendirmede, Amedspor'un galibiyeti hak ettiğini vurguladı. "Trabzonspor adına çok üzücü bir gece oldu" diyen Tekke, rakibin kendilerinden çok daha istekli ve organize bir oyun sergilediğini kabul etti.

Bekledikleri reaksiyonu sahaya yansıtamadıklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, "Sorumluluğu tamamen üzerime alıyorum. Trabzonspor ayağa kalkmak zorundadır ve bunu başaracaktır.

Yarından itibaren eksiklerimizi gidermek için yoğun bir çalışma sürecine gireceğiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız