İstanbul
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,8346 %0.01
56,1485 %0.01
6.865,72 %-0.00
80.676,22 %-0.44
Muhalif. SPOR Amedspor Başkanı Nahit Eren'den hakem yönetimine sert tepki: İstanbul takımları gol atana kadar mı oynatılacak?

Amedspor Başkanı Nahit Eren'den hakem yönetimine sert tepki: İstanbul takımları gol atana kadar mı oynatılacak?

Beşiktaş karşısında alınan galibiyete rağmen hakem kararlarını eleştiren Amed Sportif Faaliyetler Başkanı Nahit Eren, maçın uzatma sürelerine ve yönetim anlayışına tepki gösterdi.

Amedspor Başkanı Nahit Eren'den hakem yönetimine sert tepki: İstanbul takımları gol atana kadar mı oynatılacak?
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 3-2 mağlup eden Amed Sportif Faaliyetler'de Kulüp Başkanı Nahit Eren, maç sonu yaptığı açıklamalarla hakem yönetimine sert çıktı. Galibiyetin sevincini yaşarken hakemlerin tutumunu eleştiren Eren, bugüne kadar hiçbir maç sonrası hakemler hakkında konuşmadığını ancak bu kez sessiz kalamayacağını belirtti.

Hakem kararlarına sert eleştiri

Eren, maçın hakemlerinin rakip takımın gol atması için çaba sarf ettiğini iddia ederek, "Bugün resmen bu statta rakibimizin gol atması için hakemler maalesef bir tutum ortaya koydu. 14 dakika uzatma yapıldı. İstanbul takımları gol atana kadar maçı sürdürecek misiniz? Biz bu yönetim anlayışını kabul etmiyoruz" ifadelerini kullandı. Anadolu takımlarının ligde söz sahibi olması gerektiğini vurgulayan Eren, mütevazı bütçelerle kurulan kadroların bu tür kararlarla engellenmemesi gerektiğini savundu.

Liderlik sevincine gölge düştü

Teknik direktör Besnik Hasi'nin uzatma süresine gösterdiği tepki nedeniyle kırmızı kart görmesine de değinen Başkan Eren, lider olmalarına rağmen içlerinin rahat olmadığını dile getirdi. Türkiye Futbol Federasyonu'na çağrıda bulunan Eren, "Evet bugün lider olduk ama içimiz rahat değil.

Amedspor'un bu lige kattığı rengi ve mücadele azmini gölgeleyemezsiniz. Bu lige hakem kararlarıyla damga vurmayın" diyerek tepkisini yineledi.

Eren, takımının Süper Lig'de kalıcı olmak ve taraftarlarını mutlu etmek için mücadelesini sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız