İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5194 %0.04
49,6025 %0.01
5.793,12 % 0,70
90.701,47 %-2.037
Ara
Muhalif. SPOR Ahmet Çakar: Fenerbahçe sezonu 90 puanla şampiyon tamamlayacak

Ahmet Çakar: Fenerbahçe sezonu 90 puanla şampiyon tamamlayacak

Ahmet Çakar, Süper Lig’de şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin Galatasaray’ı 2 puan farkla geçeceğini öne sürdü.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

Süper Lig'de bitime 5 hafta kala heyecan dorukta. Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ve Galatasaray arasında nefes keserken, eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Galatasaray'a Üç Maçta Puan Kaybı Öngörüsü

Çakar, Galatasaray’ın kalan beş maçında üç kez puan kaybedeceğini ifade ederek, sarı-kırmızılıların sezonu 88 puanda tamamlayacağını söyledi. Yorumcuya göre Galatasaray, Sivasspor ve Başakşehir maçlarını kazanacak ancak Trabzonspor’a yenilecek, Kayserispor ve Göztepe ile berabere kalacak.

Fenerbahçe Tüm Maçlarını Kazanacak

Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin ise kalan tüm karşılaşmalardan galip ayrılacağını ve sezonu 90 puanla şampiyon olarak tamamlayacağını iddia etti. Çakar’a göre sarı-lacivertliler, Beşiktaş, Başakşehir (deplasman), Eyüpspor, Hatayspor ve Konyaspor maçlarının hepsini kazanacak.

“Fenerbahçe Şampiyon, Ben Öyle Düşünüyorum”

Canlı yayında değerlendirmede bulunan Ahmet Çakar, şunları söyledi:

“Galatasaray Sivasspor'u yener. Trabzonspor'a kaybeder. Kayserispor'la berabere kalır. Göztepe ile berabere kalır. RAMS Başakşehir'i yener. 88 puan eder. Fenerbahçe Beşiktaş'ı, Başakşehir'i, Eyüpspor'u, Hatayspor'u ve Konyaspor'u yener. 90 puan eder. Fenerbahçe şampiyon, ben öyle düşünüyorum.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *