İstanbul
Parçalı bulutlu
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,2795 %0.22
50,5902 %-0.78
7.136,03 % -0,98
70.788,56 %-2.736
Muhalif. SPOR Samsunspor’da hedef, Eyüpspor karşısında 3 puan

Samsunspor’da hedef, Eyüpspor karşısında 3 puan

KAYNAK: AA
Okunma Süresi: 2 dk

SAMSUN (AA) Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, Eyüpspor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Bektaş, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 20 Ağustos Cumartesi günü sahalarında yapacakları Eyüpspor maçını değerlendirdi.

Ligin iddialı iki takımının karşı karşıya geleceğine işaret eden Bektaş, "Bu sezon evimizde ilk kez taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Rakibimizin analizlerini yaptık. Taktiksel olarak bu yönde çalışmalarımızı yapıyoruz. Özellikle sahamızdaki oynayacağımız tüm maçları mutlak suretle kazanmak istiyoruz. Tüm oyuncularımız iyi durumda, sakatımız yok. Sadece yeni gelen forvetimiz fiziksel olarak hazır olmadığı için onu riske atmayacağız. Onun dışında herkes hazır. Altay maçındaki oyunumuzun üzerine biraz daha koyarak, sahada güzel bir futbolla taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bektaş, ligin yeni başladığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Daha ligin ikinci maçındayız. 5 maç üst üste kaybedip şampiyon olan takımlar var. Biz 5 maç üst üste kazansak da şampiyon olmuyoruz. Eyüpsor’u yenersek de şampiyon olmuyoruz. Biz her maçımıza final gözüyle bakıyoruz. Allah'ın izniyle Eyüpspor'u yendiğimizde sadece ikinci maçımızı kazanmış olacağız. Hiçbir şey bitmiş olmayacak, tam tersi her şeyin başlangıcı olacak. Kimle oynarsanız oynayın, kağıt üstünde belki çok güçlü görünüyorsunuz ama sahada gereğini yapmadığınız, rakip kadar koşmadığınız, kalitenizi sahaya koymadığınız zaman istediğiniz sonucu alamıyorsunuz. O yüzden sadece kendi oyunumuzu maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar ortaya koyup, sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olmak istiyoruz."

Öte yandan kırmızıbeyazlı ekip, Eyüpspor maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Bektaş yönetiminde çalışan futbolcular, ısınma koşusu ve pas çalışması ile taktik ağırlıklı çift kale maç gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız