İstanbul
Az bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,1972 %0.15
50,6337 %-0.63
7.165,19 % -0,57
71.028,56 %1.2
Muhalif. SPOR Ege Sahil Güvenlik 40. Yıl Yelken Yarışları’nda ödüller sahiplerini buldu

Ege Sahil Güvenlik 40. Yıl Yelken Yarışları’nda ödüller sahiplerini buldu

KAYNAK: AA
Okunma Süresi: 2 dk

İZMİR (AA) İzmir'de, Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluşunun 40. yılı kapsamında düzenlenen Ege Sahil Güvenlik 40. Yıl Yelken Yarışları'nda ödüller sahiplerini buldu.

Karşıyaka Yelken Kulübü ev sahipliğinde, 8 kategoride 120 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Optimist genel kategorisinde birinci Ege Ayyıldızbayraktar, ikinci Noyan Mesut Bilek, üçüncü Tuğra Şener, dördüncü Ege Ekin, beşinci Alp Çınar oldu.

Optimist junior genel kategorisinde ise birinciliği Mert Çakmak alırken ikinciliği İklim Özçelik, üçüncülüğü Çınar Ertürk, dördüncülüğü Aksel Hüseyin Atınç, beşinciliği ise Mevsim Özçelik elde etti.

Yarışlarda diğer 6 kategoride dereceye girenlere de madalya verildi.

Törende konuşan Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Serkan Tezel, dünya ticaretinin yaklaşık yüzde doksanından fazlasının denizler vasıtasıyla yürütüldüğünü belirtti.

Sahil Güvenlik Komutanlığı olarak denizcilik için her türlü fedakarlığı gösterdiklerini vurgulayan Tezel, özellikle denizci ve deniz aşığı gençlerin yetişmesi için çeşitli projeler yürüttüklerini, son iki ayda 300 okulda ilkokul ve ortaokul seviyesinde yaklaşık 35 bin çocuğa ulaştıklarını aktardı.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ise Sahil Güvenlik Komutanlığının 40. yıl kutlamalarının paydaşı olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirtti.

Törene, İzmir Vali Yardımcısı Barış Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de katıldı.

(Abonesi olduğumuz AA’dan değiştirilmeden eklenmiştir.)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız