İstanbul
Açık
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,2795 %0.22
50,5902 %-0.78
7.136,03 % -0,98
70.706,75 %-1.027
Muhalif. SPOR Altay’da 2019’da futbolu bırakan Murat Uluç’a yeniden lisans çıkarıldı

Altay’da 2019’da futbolu bırakan Murat Uluç’a yeniden lisans çıkarıldı

Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu: ”Bizim hedefimiz ligde kalmak. Bu ligde kalmak için her puan bizim için önemli”

KAYNAK: AA
Okunma Süresi: 2 dk

İZMİR (AA) Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın teknik direktörü Sinan Kaloğlu, futbolu 2019'da bırakan yardımcı antrenörlerden Murat Uluç'un lisansının tekrar çıkarıldığını ve bu yıl takımda forma giyeceğini duyurdu.

Kaloğlu, Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Afyonkarahisar'da yaptıkları kampın çok iyi geçtiğini, genç oyuncuların çok iyi çalıştığını, tek dezavantajlarının 7 tecrübeli futbolcunun kampa geç katılması olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar kampının sonunda 40 olan futbolcu sayısını 31'e düşürdüklerini aktaran Kaloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yardımcı antrenörlerimizden Murat Uluç hocamızın da yeniden oyuncu olarak lisansı çıktı. Kendisi bizimle birlikte olacak. Hazırlık maçlarında oynattık ve çok iyi oynadı. Onun olması bize hem saha içi hem saha dışı güç katacak. Murat hazırlık maçlarında en az 45 dakika oynayabileceğini gösterdi. 45 dakikamız cebimizde. Daha fazlası olur mu ona bakacağız. Fikstürümüze bakıldığında da ilk 8 maç zorlu rakiplerle oynayacağız. Hem yukarıdan gelen hem aşağıdan gelen takımlarla oynayacağız. Biz maç maç gideceğiz. Armamızı yere değdirmemeye çalışacağız. İlk rakibimiz Yılport Samsunspor çok kuvvetli takım. İnanırsak, mücadele edersek futbolda her sonuç var. Taraftarımızın da destek ve sabrıyla iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum."

Kaloğlu, taraftar ve camiadan sabır ve destek istediklerini belirterek, "Bu yıl lig çok zorlu olacak. Bizim hedefimiz ligde kalmak. Bu ligde kalmak için her puan bizim için önemli. Oyuncuların, benim veyönetimimizin desteğe, morale ihtiyacı var. Taraftarlarımız her zaman bizi destekledi. Bu desteğin süreceğine inanıyorum." diye konuştu.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız