Show TV ekranlarında yayınlanan Rüya Gibi dizisi, yayın hayatına devam etse de reytinglerde beklenen çıkışı yakalayamadı. Seda Bakan, Ahsen Eroğlu ve Şebnem Bozoklu’nun başrollerini paylaştığı dizinin final ihtimali kulislerde konuşulurken, Seda Bakan’dan sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım geldi.
Reyting rekorları kıran aşiret dizilerine göndermede bulunan Bakan, Rüya Gibi’nin afişine yapay zeka dokunuşu yaptı. Ünlü oyuncu, dizinin afişini hem aşiret dizisi hem de süper kahraman konseptine uyarlanmış iki farklı versiyonla paylaştı.
Seda Bakan, paylaşımına “Hangisi olsun istersiniz?” notunu düşerek hem takipçilerini gülümsetti hem de dizilerdeki tek tipleşmeye esprili bir dille dikkat çekti. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.
